De Wijkpsycholoog

Onze wijkpsycholoog, Eva Vreeswijk, is er voor een betere mentale gezondheid in de wijk. Zo kan je bij haar terecht voor vragen of een praatje of komt ze langs om kennis te delen. In de wijken Delfshaven, Feijenoord en IJsselmonde allemaal zonder verwijzing of kosten. Ook voor mensen die wachten op een intake of behandeling.

“Mensen denken vaak dat je alleen met een psycholoog gaat praten als er iets mis met je is, maar het is voor iedereen wel eens fijn om je hart te kunnen luchten bij iemand die niet deel is van jouw sociale kring. Daar hoef je niet iets vervelends voor meegemaakt te hebben. Een psycholoog kan je juist ook helpen om tot nieuwe inzichten te komen of je bewust te maken van je krachten en kwaliteiten.”

 

Als wijkpsycholoog komt Eva op verschillende plekken bij jou in de  buurt. Je kunt bij haar langskomen op het inloopspreekuur, maar je kunt Eva ook uitnodigen voor een PEP-uurtje of groepsbijeenkomst waarin ze voorlichting geef over een thema rondom mentale gezondheid naar keuze.

 

Meer weten?

 

Bekijk ons aanbod hieronder en neem gerust contact op met Eva om te kijken wat ze voor jou kan betekenen.

 

Telefoon: 06 – 12117013

E-mail: e.vreeswijk@avantsanare.nl

 

Even voorstellen…

 

 

Eva Vreeswijk is oorspronkelijk opgeleid als orthopedagoog, maar haar passie voor het helpen van mensen heeft haar nu ook naar de rol als wijkpsycholoog gebracht. Het is haar persoonlijke missie om mentale thema’s bespreekbaar te maken en daarin drempels te verlagen.

 

 

 

Meer te weten komen over Eva? Klik hier en lees meer over haar persoonlijke missie.

 

 

Ons aanbod

Voor: Volwassenen Thema: Persoonlijke ontwikkeling

Als wijkpsycholoog heb ik een inloopspreekuur en ben ik te vinden op allerlei plekken waar mensen zijn die mogelijk hulp kunnen gebruiken. De wijkpsycholoog behandelt geen mensen, maar luistert en geeft inzichten of advies. Als iemand zich al een tijdje niet zo fijn voelt of rondloopt met een onbehaaglijk gevoel, dan kan ik een luisterend oor bieden en kunnen we samen onderzoeken waarom je je zo voelt. Daarbij geef ik advies over hoe jij je op eigen kracht weer beter kan voelen en niet je zelfvertrouwen verliest.

Naar de cursuspagina
Voor: Volwassenen Thema: Persoonlijke ontwikkeling

Tijdens de PEP-talk kom ik, de wijkpsycholoog, langs op een locatie naar keuze. Je kunt mij bijvoorbeeld uitnodigen bij: huis van de wijk, scholen, welzijnspraktijken of een zelfgekozen plek bij jou in de buurt. Hierbij geef ik in groepsverband op een laagdrempelige manier voorlichting over een thema rondom mentale gezondheid naar keuze. Deze kennis is bedoeld om mensen handvatten te geven, daarnaast leren ze zichzelf beter kennen, kunnen ze vragen stellen en gaan we met elkaar in gesprek. Ben jij in contact met mensen die zo’n oppeppertje goed kunnen gebruiken? Nodig mij dan uit op de plek waar jullie samenkomen.

Naar de cursuspagina
Voor: Volwassenen Thema: Persoonlijke ontwikkeling

Tijdens een groepsbijeenkomst kom ik, de wijkpsycholoog, langs op een locatie naar keuze. Je kunt mij bijvoorbeeld uitnodigen bij: huis van de wijk, scholen, welzijnspraktijken of een zelfgekozen plek bij jou in de buurt. Hierbij ga ik in 4 sessies met groepen mensen verdiepend in op een onderwerp rondom mentale gezondheid naar keuze. Deze kennis is bedoeld om mensen verder te helpen in het leven. Tijdens de groepsbijeenkomsten is er ruimte voor uitleg, gesprekken en oefeningen. Ben jij in contact met mensen die zo’n bijeenkomst goed kunnen gebruiken? Nodig mij dan uit op de plek waar jullie samenkomen.

Naar de cursuspagina
Avant sanare maakt gebruik van cookies. Je kunt meer informatie vinden op de cookie policy pagina.