Wij zijn verhuisd!

Gepubliceerd op 09 Jan 2023

Na 12 jaar met veel plezier in het Dokkantoor op de Heijplaat te hebben vertoefd, zijn we op 4 januari 2023 naar een nieuwe stek in IJsselmonde verhuisd. Aan de Groene Tuin 277 hebben we lekker veel ruimte om te werken, te ontmoeten en activiteiten te organiseren. We hebben er zin in!

 

Nieuwe locatie in gebruik genomen

Vandaag, maandag 9 januari, hebben wij onze nieuwe locatie feestelijk in gebruik genomen. We zijn ontzettend trots op ons nieuwe pand, dat er dankzij de ‘vele handen maken licht werk’ fantastisch uitziet! We hebben meer ruimte dan op onze vorige locatie en kunnen daardoor ook trainingen en spreekuren in eigen huis geven. Ook hebben we meteen eerste leuke ontmoetingen in de wijk gehad. Alle nieuwe ruimtes zijn fris en hebben de Avant sanare look, waardoor wij ons helemaal thuis voelen. Helemaal leuk dus!

 

Open huis & Nieuwjaarsborrel

Heb je zin om een kijkje te komen nemen op onze nieuwe locatie? Op donderdag 26 januari aanstaande vanaf 16 uur staat onze deur voor je open tijdens ons Open Huis. Wij leiden je graag rond door onze locatie aan de Groene Tuin 277 en zorgen voor een hapje en een drankje. Ben jij erbij? Meld je dan even aan via deze link.

 

Route & parkeren

Kom je met de auto, fiets of lopend? Klik dan op deze link om jouw route naar de Groene Tuin 277 te bekijken.

 

Parkeren kan gratis in de vakken langs de weg of op de parkeerplaats tegenover onze locatie, voor de winkels.

 

Kom je met het openbaar vervoer?

Vanaf Rotterdam Centraal/Rotterdam Blaak/Zuidplein:

Pak metro D of E naar Halte Beurs of Halte Wilhelminaplein. Pak vanaf daar Tram 23 richting Beverwaard. Stap uit bij Halte Prinsenplein. De Groene Tuin 277 bevindt zich direct aan de overkant van de straat!

 

Vanaf Kralingse Zoom:

Pak Stadsbus 33 richting Keizerswaard.

 

Voor een precieze routebeschrijving met actuele tijden kun je gebruikmaken van de volgende website of app: https://9292.nl/

Verhuisbericht