Terug naar de werknemers

Sjenna Kalhorn

Stagiair toegepaste psychologie
Als student Toegepaste Psychologie ben ik erg geïnteresseerd in het helpen van mensen. Momenteel zit ik in mijn tweede jaar en loop ik twee dagen in de week stage bij Avant sanare. Tijdens mijn stage hoop ik mijn kennis in te kunnen zetten in het werkveld en hoop ik nog veel te leren.
foto van Sjenna Kalhorn

Telefoonnummer

085-0499100 Je kunt me bereiken op donderdag en vrijdag via het algemene nummer van Avant sanare.

E-mailadres

s.kalhoorn@avantsanare.nl

Meer over Sjenna

In het dagelijks leven vind ik het erg leuk om met vrienden en vriendinnen wat leuks te doen of naar een festival te gaan. Ik heb een enorm brede muzieksmaak en dansen vind ik heerlijk. Wel vind ik het ook fijn om soms even lekker niks te doen, al ben ik daar niet zo heel goed in. Verder besteed ik veel tijd aan mijn verzorgpaard en ben ik een echte dierenvriend.

Wat mij beweegt

Ik haal erg veel voldoening uit het helpen van mensen. Ook vind ik heel veel dingen in het leven erg mooi en leuk en sta ik voor alles open. Als ik iets doe wat ik echt leuk vind, kan ik me 100% daarvoor inzetten.

Dit ben ik in het kort

Ik ben spontaan, rustig en kan goed luisteren. Ook ben ik erg ondernemend en vind ik het leuk om nieuwe dingen uit te proberen. Dit kan zijn het eten van bijzondere gerechten of bijvoorbeeld bungeejumpen (nog nooit gedaan, maar zou ik wel willen).

Je kunt me wakker maken voor

Sushi. Ik ben echt enorm dol op sushi en zou het wel elk moment van de dag kunnen eten. Ook vind ik het enorm leuk om de hele wereld rond te reizen en mooie plekken te ontdekken. Hier mag je me dus zeker voor wakker maken!