Terug naar de werknemers

Naomi Philippa

Toegepast psycholoog
Van kinds af aan heb ik altijd al een grote wens gehad om psychologie te gaan studeren en dit ben ik dus ook gaan doen. Ik liep eerst stage en werk sinds kort als toegepast psycholoog met mensen van 18 jaar en ouder. Ik vind het erg leuk om alles wat ik heb geleerd toe te passen in de praktijk.
foto van Naomi Philippa

Telefoonnummer

085-0499100 Ik werk op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

E-mailadres

n.philippa@avantsanare.nl

Meer over Naomi

Ik had me geen betere organisatie kunnen bedenken, omdat de werkzaamheden bij Avant sanare heel divers zijn. Ik geef zowel online als offline trainingen aan volwassenen over diverse thema's.

Wat mij beweegt

Het geeft mij erg veel voldoening om mensen vooruit te helpen en te zien hoe iemand de kracht (weer) terug vindt om verder te gaan. Omdat er elke week bijeenkomsten zijn zie je dat je écht iets kunt betekenen voor iemand, en dat maakt voor mij het werk zo bijzonder.

Dit ben ik in het kort

Zoals je eigenlijk ook wel kunt verwachten van een toegepast psycholoog, zou ik mijzelf omschrijven als betrokken en empathisch. Ik hou van diepgang en ik kan intens genieten van kleine dingen, zoals een kopje koffie, lekker eten, goede gesprekken of zomaar een glimlach van iemand. Deze dingen kunnen mij ook ontzettend veel energie geven, waardoor ik soms een beetje té energiek ben.

Je kunt me wakker maken voor

lezen, koken, winkelen, sporten, reizen en leuke dingen doen met mijn vriend/vriendinnen. Daarbij vind ik het ook erg belangrijk om genoeg rust te nemen, wat soms wel een beetje lastig is.

Certificeringen en registraties van Naomi

Naomi is specialist in de volgende thema's