Terug naar de werknemers

Mirjam Looij

Sociaal agoog
Bij Avant sanare geef ik trainingen aan kinderen en jongeren. Mijn werk is heel divers. Zo kan ik in de ochtend één op één een kind begeleiden om niet meer zo snel boos te worden (Alles Kidzzz). Reis ik daarna door om met een hele klas te werken waarin gepest wordt (Samen weer één klas) en heb ik in de namiddag een gesprek met ouders die gescheiden zijn en de taken goed willen verdelen (Ouderschap na scheiding). En elke dag is weer anders!
foto van Mirjam Looij

Telefoonnummer

085-0499115 Ik werk op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag

E-mailadres

m.looij@avantsanare.nl

Meer over Mirjam

Naast een luisterend oor en een scherp oog voor een ieder in mijn omgeving, ben ik vooral goed in contact maken met mensen en hen contact laten maken met elkaar. Leren over jezelf kan soms moeilijk of confronterend zijn, maar met de nodige humor en uitdagende opdrachten hoop ik ervoor te zorgen dat dit ook met plezier kan.

Wat mij beweegt

Wanneer kinderen, jongeren, ouders of leerkrachten weer iets meer te weten zijn gekomen over hun eigen manier van handelen en met vertrouwen een nieuw stapje durven te zetten, ga ik met een tevreden gevoel en een lach op mijn gezicht naar huis.

Dit ben ik in het kort

Energiek, betrokken, creatief, open voor ideeën en gaat een uitdaging niet uit de weg.

Je kunt me wakker maken voor

de natuur in met de hond, een gezelschapsspel met vrienden, op avontuur in eigen land of het buitenland, theatervoorstellingen of gezellig eten met dierbaren. Ook zet ik me buiten mijn werk als vrijwilliger in bij een jeugdvereniging, om kinderen een leuke vrijetijdsbesteding te geven.

Certificeringen en registraties van Mirjam

Mirjam is specialist in de volgende thema's