Terug naar de werknemers

Marit van der Riet

Preventie expert
Samen met Arnoud zet ik me in om een Mentaal Gezondheidsplein op te zetten in Rotterdam. Dat is een inloopplek waar mensen kunnen binnenvallen met vragen over mentale gezondheid. Zowel mensen die al klachten hebben, als mensen die zich afvragen of hun klachten iets met mentale gezondheid te maken hebben. Ook geef ik de training ‘De nieuwe toekomst’, voor vrouwen die na ervaringen met huiselijk geweld weer de stap naar maatschappelijk meedoen willen zetten.
foto van Marit van der Riet

Telefoonnummer

085-0499138 Maandag en donderdag of vrijdag

E-mailadres

m.vanderriet@avantsanare.nl

Meer over Marit

Ik heb Gezondheidswetenschappen gestudeerd met de specialisatie Arbeid & Gezondheid. Daarna heb ik allerlei projecten gedaan op het gebied van werkdruk en kwetsbare personen, op beleidsniveau. Ik heb veel ervaring met projecten uitdenken, organiseren en fondsen werven.

Werkplezier

Mijn drijfveer is dat ieder mens een gelijkwaardige plek in deze wereld heeft en dat belemmeringen daarin zo veel mogelijk weggenomen worden. Luisteren naar elkaar, ondersteunen en dat samen leren, dat werkt!

 

Ik ben tevreden als mijn werk mensen helpt hun leven zo in te richten dat zij minder stress en meer plezier ervaren. En als dat werk ook nog eens heel soepel verloopt.

Dit ben ik in het kort

Anderen noemen me rustig, luisterend, analytisch en empathisch. Ik ben ook tamelijk lui: ik doe liever geen overbodige dingen, maar alleen dat wat het verschil maakt!

Je kunt me wakker maken voor

… een goed gesprek! Liefst persoonlijk, face tot face. Ik heb graag het gevoel echt contact te hebben.

Marit is specialist in de volgende thema's

Door mijn opleiding Arbeid & Gezondheid en mijn ervaring met het creëren van werkplezier organisaties, weet ik veel van de thema's stress en burn-out, organiseren en werkplezier.