Terug naar de werknemers

Mariam Oulad Ali

Pedagoog
Ik geef trainingen aan kinderen en ouders zowel individueel als in groepsverband. Deze trainingen zijn gericht op het weerbaar maken van de kinderen, het verminderen van faalangst en sociale angst en het aanpakken van externaliserend probleemgedrag. Met ouders zijn de trainingen vooral gericht op het vergroten van draagkracht en het bespreekbaar maken van de opvoedingsproblemen waarmee zij kampen.
foto van Mariam Oulad Ali

Telefoonnummer

085-0499105 Ik werk op maandag, woensdag en donderdag

E-mailadres

m.ouladali@avantsanare.nl

Meer over Mariam

Ik richt me vooral op wat mijn doelgroep kan. De kracht van het kind en de ouders is altijd mijn uitgangspunt. Positieve bekrachtiging zijn mijn toverwoorden tijdens mijn trainingen. Ik ben heel goed in kinderen en ouders motiveren en enthousiasmeren.

Wat mij beweegt

Ik wil graag mijn steentje bij dragen in de ontwikkeling van de kinderen en de ouders waar ik mee te maken krijg tijdens mijn trainingen. Ik vind het belangrijk om een klein verschil te kunnen maken door ze vaardigheden aan te kunnen leren die hun ontwikkeling positief kunnen beïnvloeden.

Dit ben ik in het kort

Betrokken, energiek, maak makkelijk contact, empatisch en heel leergierig.

Je kunt me wakker maken voor

lezen en sporten. Ik ben een familiemens, daarom ga ik vaak weg met mijn zussen en moeder . Een avondje op de bank en een filmpje kijken vind ik ook leuk, af en toe.

Mariam is specialist in de volgende thema's