Terug naar de werknemers

Iris Verschoor

Psycholoog
Ik ben gespecialiseerd in stress, burn-out, weerbaarheid en zelfontwikkeling. Ook ben ik yogadocent en E-health expert. Ik geloof dat hoe meer je leert over jezelf, hoe beter je met jezelf en de wereld om je heen kunt omgaan. Leren doe je door kennis op te doen, maar ook door te ervaren, door te luisteren naar jezelf en door fouten te maken. Zo ontdek je wat jou energie geeft (en wat niet), wat jou gelukkig maakt (en wat niet) en wat je nodig hebt (en wat niet). Als psycholoog begeleid ik dit proces, ook online, via E-health.
foto van Iris Verschoor

Telefoonnummer

085-0499134 Bereikbaar van maandag t/m donderdag

E-mailadres

i.verschoor@avantsanare.nl

Meer over Iris

Veel lichamelijke klachten komen voort uit psychische stress. Deze relatie is nog onderbelicht en hier probeer ik verandering in te brengen.

Yoga

Door yoga leer ik luisteren: wat hebben mijn lichaam en geest nodig? Dat kan ik mezelf dan geven door yogahoudingen en ademhalingsoefeningen. Als yogadocent ga ik op de vraag in wat lichaam en geest nodig hebben en hoe zij elkaar positief kunnen beïnvloeden.

Dit ben ik in het kort

Ik ben authentiek, een doorzetter, eigenwijs, to the point en ik heb een kritische blik.

Je kunt me wakker maken voor

de natuur, documentaires, boeken (met name van Bill Bryson), reizen en heel vaak en hard lachen. Een gezonde aarde en een duurzaam leven voor mensen & dieren is voor mij heel belangrijk.

Certificeringen en registraties van Iris

Iris is specialist in de volgende thema's