Terug naar de werknemers

Glenn Bennis

Stagiair Social work

Als student Social Work ligt mijn interesse logischerwijs bij het verder helpen van en ondersteuning bieden aan andere mensen. Ik zit momenteel in mijn derde jaar en ben van maandag tot donderdag bij Avant sanare te vinden. In mijn tijd bij Avant sanare hoop ik de kennis die ik de afgelopen jaren heb opgebouwd in te kunnen zetten en verder uit te breiden.

foto van Glenn Bennis

E-mailadres

g.bennis@avantsanare.nl

Meer over Glenn

Mijn vrije tijd wordt vooral gevuld door sport. Ik houd onwijs van voetbal en ben daar zeker drie keer per week mee bezig. Als ik me niet sta uit te sloven op de grasmat, dan ben ik in de sportschool te vinden. Naast het sporten vind ik het ook erg leuk om met vrienden de gezelligheid op te zoeken. Een avondje stappen of lekker naar een festival gaan, zeg ik geen nee tegen. Als ik een keer niks te doen heb, heb ik maar een middagje nodig om een serie van drie seizoenen af te kijken. En ook dan kan ik van elke seconde genieten.

Wat mij beweegt

Wat mij echt beweegt is zien dat iemand vooruitgang boekt. Dat is in mijn ogen pas echt loon na werken. Dat maakt het werken in deze sector ook zo bijzonder. Mensen vooruitgang zien boeken geeft mij weer energie om met anderen hetzelfde te bereiken.

Dit ben ik in het kort

Ik ben vriendelijk, nuchter en vind humor erg belangrijk om het leven lekker luchtig te houden in plaats van alleen maar serieus. Verder ben ik leergierig, open minded maar straight to the point en empathisch.

Je kunt mij wakker maken voor

Ik ben een heel diepe slaper, maar als je je best doet kan je mij wakker maken voor een tripje naar Amerika. Ik ben er tot nu toe twee keer geweest en mijn interesse in dat land is alleen nog maar groter geworden. Je mag me overigens ook wakker maken voor een bittergarnituurtje.