Terug naar de werknemers

Arnoud Oldeboom

Ervaringsdeskundige
Ik ben bezig met het opzetten van een mentaal gezondheidsplein. Een fysieke plek waar iedereen met vragen over mentale gezondheid of behoefte aan een luisterend oor terecht kan.
foto van Arnoud Oldeboom

Telefoonnummer

085-0499100 Ik werk op maandag, dinsdag en vrijdag

E-mailadres

a.oldeboom@avantsanare.nl

Meer over Arnoud

Mijn missie is om het plein werkelijkheid te maken. Ik zie steeds meer mensen worstelen met zichzelf en hun leven. En door mijn ervaring en kennis zie ik ook steeds beter waar dat aan ligt en wat er aan gedaan zou kunnen worden. Ik denk graag van mezelf dat ik een heel open en toegankelijk mens ben met wie je gemakkelijk over de moeilijkere dingen praat. Ik haal er dan ook voldoening uit wanneer ik door zo'n gesprek iemand weer wat meer positief kan laten denken. Met het plein zouden we dat op een grotere schaal kunnen bereiken.

Wat mij beweegt

Mijn passie is leven. Net als een muziekstuk. Dat speel je. Je hebt een begin, een midden en een eind en tussendoor allerlei mooie melodieën. Maar niemand speelt alleen maar het begin, of het einde. daar gaat het namelijk niet om. Het gaat om het hele stuk. Daar dans je ook op. Dus ik probeer mijn leven te beleven. Mijn nieuwsgierigheid beweegt mij daarin. Als ik zie dat mensen zichzelf zijn kwijt geraakt, door wat dan ook. Dat vind ik zonde. Ik weet hoe dat is. Dus help ik waar ik kan de mensen om mij heen en zo helpen zij mij ook weer.

Dit ben ik in het kort

Enfp (extravert, intuitief, feeler en perceiver), adhd-er, vader, verhalen verzinner, pianospeler, aanmoediger, “The glass is refilable”, filosoof en nieuwsgierig

Je kunt me wakker maken voor

… dat moet dan wel een goede reden zijn! Beter laat je me gewoon liggen. Lig ik eindelijk te slapen… Maar ik denk dat als ik dan toch per se iets moet kiezen, is het  een verrassings (road)trip.