Terug naar de werknemers

Wendy Gouverneur

Pedagoog
Als pedagoog bij Avant sanare geef ik groepscursussen en individuele begeleiding aan kinderen op diverse basisscholen in Rotterdam. Ook geef ik cursussen aan ouders om hen meer kracht te geven in de opvoeding. Ik vind het belangrijk dat kinderen opgroeien in een wereld waarin ze zich volledig kunnen ontwikkelen en dat ouders de ondersteuning krijgen die zijn nodig hebben om deze ontwikkeling in goede banen te kunnen leiden.
foto van Wendy Gouverneur

Telefoonnummer

085 - 0499109 Ik werk op maandag, woensdag en donderdag.

E-mailadres

w.gouverneur@avantsanare.nl

Meer over Wendy

Mijn kennis en kunnen liggen bij het kind in de basisschoolleeftijd. Ik heb veel verdieping gedaan in het onderwerp kindermishandeling en wil graag dat ieder kind de kans krijgt zich optimaal te ontwikkelen. Ik word er dan ook erg blij van als ouders zich door begeleiding weer sterker voelen in de opvoeding en kinderen echt kind kunnen zijn.

Dit ben ik in het kort

Ik ben vriendelijk, leergierig en empathisch. Ga makkelijk het gesprek aan met mensen en heb een grote drive om resultaten te behalen.

Je kunt mij wakker maken voor…

Ik ben een echt ochtendmens, dus voor veel dingen kom ik mijn bed wel uit. Vooral als het iets actief is met een beetje spanning en uitdaging erbij, zoals klimmen of skiën.