Vacature stagiair communicatie in Rotterdam

Is onze vacature stagiair communicatie in Rotterdam iets voor jou?

Vanaf september hebben wij weer een stageplaats voor een student online media, redactie of marketing & communicatie. Je kunt nu al solliciteren.

 

Wij zijn een kleine organisatie die gespecialiseerd is in de preventie van emotionele en gedragsproblemen. Onze preventiedeskundigen zijn psychologen, coaches en pedagogen. Zij geven hulp aan kinderen, jongeren, studenten en volwassenen op locatie (zoals op scholen en in Huizen van de Wijk) en online.

 

Als stagiair communicatie zet jij je je samen met de communicatieadviseur in om ons werk voor het voetlicht te brengen, bijvoorbeeld via nieuwsbrieven, onze website en social kanalen, folders en flyers. Je werkt mee aan presentaties en nieuwe communicatiemiddelen, en omdat we voortdurend in ontwikkeling zijn, is er ook altijd veel te vertellen!

 

Wat wij jou bieden:

  • Een erkende stageplek in een organisatie de volop in ontwikkeling is.
  • Een stageplek in een organisatie die inmiddels 12 jaar kinderen, jongeren en volwassenen ondersteunt bij persoonlijke groei en weerbaarheid, om emotionele en gedragsproblemen te voorkomen.
  • Begeleiding door onze communicatieadviseur.
  • Ruimte voor jouw inbreng en ideeën.
  • Een stageplek in een erkend leerbedrijf voor MBO en HBO.
  • Onkostenvergoeding.

 

Het komend jaar gaan we onder meer de nieuwe folders en de online communicatie doorontwikkelen, waarbij jij een rol kan spelen.

 

 

Wat wij van jou vragen:

  • Jij volgt een MBO of HBO opleiding op het gebied van marketing & communicatie, crossmediale communicatie, web/mediaredactie, contentmanagement en/of sociale media.
  • Je bent leergierig en enthousiast om met ons kennis uit te wisselen op het gebied van marketing & communicatie.
  • Je werkt graag mee aan een nieuw project.
  • Je bent 2 tot 5 dagen per week beschikbaar.

 

Interesse?

Neem dan contact met ons. Bel ons (085-0499100) of stuur je CV en motivatie naar Ellen Zoetmulder, communicatieadviseur, e.zoetmulder@avantsanare.nl.

 

Onze stageplaatsen zijn ook online te vinden bij Rotterdam Academy (HBO, vacaturenummer 1176) en (stage mediaredactiemedewerker) Stagemarkt.nl  en (stage marketing & communicatie) Stagemarkt.nl (MBO). Ook binnen Hogeschool Rotterdam,  Hogeschool InHolland en het Grafisch Lyceum Rotterdam worden de stageplaatsen gedeeld.

 

 

Ik vind het leuk om met mijn werk bij te dragen aan de preventie van emotionele en gedragsproblemen

Asha, stagiaire Grafisch Lyceum Rotterdam