Uitreiking mindfulness prijs aan Zuidermavo Rotterdam

Gepubliceerd op 03 Dec 2019

Uitreiking in het kader van de Week van de Werkstress 2019

Woensdagmiddag reikte onze trainer/coach Rutger van de Windt de Prijs van onze Week van de Werkstress Winactie uit aan Jacqueline van Veldhuizen van de Zuidermavo in Rotterdam Vreewijk. Zij won een workshop Mindfulness voor het team van de Zuidermavo met een ijzersterke inzending.

 

Haar motivatie om de workshop te willen winnen: “We zijn zo druk met het geven van zorg aan onze leerlingen, dat de aandacht voor elkaar, en de zorg voor collega’s die het moeilijk hebben, wel eens vergeten wordt. Een mindfulness training zou ons kunnen helpen met meer ontspanning ons werk te doen, waardoor er ook meer ruimte komt voor elkaar.”

 

Gefeliciteerd Jacqueline!

Uitreiking mindfulness prijs aan zuidermavo Rotterdam

Dit is een subtitel in dit artikel.

Woensdagmiddag reikte onze trainer/coach Rutger van de Windt de Prijs van onze Week van de Werkstress Winactie uit aan Jacqueline van Veldhuizen van de Zuidermavo in Rotterdam Vreewijk. Zij won een workshop Mindfulness voor het team van de Zuidermavo met een ijzersterke inzending. Haar motivatie om de workshop te willen winnen: “We zijn zo druk met het geven van zorg aan onze leerlingen, dat de aandacht voor elkaar, en de zorg voor collega’s die het moeilijk hebben, wel eens vergeten wordt. Een mindfulness training zou ons kunnen helpen met meer ontspanning ons werk te doen, waardoor er ook meer ruimte komt voor elkaar.” Gefeliciteerd Jacqueline!

Uitreiking mindfulness prijs aan zuidermavo Rotterdam