Terug naar de werknemers

Tess van den Heuvel

Studentenpsycholoog
Ik ben werkzaam als studentenpsycholoog op het mbo en hbo in Rotterdam. Ik begeleid studenten met verschillende mentale klachten, zoals angst, somberheid, paniek, overspannenheid, agressieproblemen of trauma. In sommige gevallen kan er daarnaast ook sprake zijn van bijvoorbeeld huiselijk geweld of financiële problemen. Samen met de student ga ik op zoek naar de hulpvraag en daarbij passende begeleiding. Door een combinatie van gespreksvoering, e-health en technieken uit de cognitieve gedragstherapie en mindfulness, werken we aan verlichting van de klachten. Hierbij is het de bedoeling dat de student stapje voor stapje het gevoel krijgt zelfstandig weer verder te kunnen met de handvatten die hem/haar zijn aangereikt.
foto van Tess van den Heuvel

Telefoonnummer

085-0499153 Ik werk van maandag tot en met donderdag.

E-mailadres

t.vandenheuvel@avantsanare.nl

Meer over Tess

De jongeren die ik begeleid beschikken over zoveel energie, moed en veerkracht, dat vind ik prachtig om te zien.

Dit ben ik in het kort

Ik ben empathisch, betrokken, eigenwijs en altijd vroeg op

Je kunt mij wakker maken voor

Een mooie zonsopgang, een goed boek en een patatje met mayonaise.

Certificeringen en registraties van Tess