Terug naar de werknemers

Tania van der Waal

Social worker GGZ
Binnen Avant sanare houd ik mij bezig met e-health. Ook geef ik Happyles op scholen om het geluksgevoel van studenten te vergroten, binnen het voortgezet onderwijs en mbo. Daarnaast geef ik Krachtige Vrouwen, voor vrouwen die geweld hebben meegemaakt. Met mijn achtergrond als social worker, probeer ik binnen deze organisatie op een positieve manier mensen te ondersteunen om de mentale gezondheid te verbeteren en klachten te voorkomen.
foto van Tania van der Waal

Telefoonnummer

085-0499158 Ik werk op maandag t/m donderdag.

E-mailadres

t.vanderwaal@avantsanare.nl

Meer over Tania

Ik vind het enorm belangrijk dat je als mens erkenning krijgt. Erkend worden in hoe je je voelt, waar je tegenaan loopt en hoe je denkt. Een luisterend oor alleen al kan een groot verschil maken en dat is wat ik graag doe. Er helemaal zijn en helpen om samen de eerste stap te zetten naar het verbeteren van jouw mentale welbevinden.

Mijn specialisatie

In mijn studie ben ik de richting GGZ opgegaan. Ook heb ik een minor gevolgd in Begeleidingskunde, omdat ik merkte dat ik graag op zoek ga naar de oorzaak van een hedendaags probleem.

Dit ben ik in het kort

Open minded, enthousiast, ontwapenend, (droge) humor, authentiek.

Je kunt mij wakker maken voor...

Succes met proberen mij wakker te maken, maar als het lukt dan het liefst met honden (puppies), eten (maar dan moet het wel heel lekker zijn) of een mooie sterrenhemel met een heldere maan.