Terug naar de werknemers

Sophie Dijkxhoorn

Pedagoog
Als pedagoog geef ik individuele- en groepstrainingen aan kinderen tot 12 jaar. Dit doe ik op basisscholen, verspreid door heel Rotterdam. Door de kinderen een stukje bewustwording van hun eigen gedachten en gevoelens aan te leren, kunnen ze al een heel eind komen in hun hulpvraag en daarmee grote sprongen maken in het krijgen en behouden van hun zelfvertrouwen.
foto van Sophie Dijkxhoorn

Telefoonnummer

085 - 0499100 Ik werk op maandag t/m donderdag.

E-mailadres

s.dijkxhoorn@avantsanare.nl

Meer over Sophie

Als pedagoog richt ik mij op de positieve dingen binnen en rondom het kind. Ik wil de kinderen laten inzien dat ondanks dat het even tegenzit, er altijd een positieve draai aan gegeven kan worden. Kinderen maken een ongelooflijke ontwikkeling door vanaf dat ze geboren zijn. Hoe mooi is het dat ik betrokken mag zijn bij deze ontwikkeling en ze mag helpen bij hun eigen hulpvraag. Elk kind krijgt tegenslagen te verduren en mijn missie is om het kind die handvatten en tools te bieden om met die tegenslagen om te gaan.

Dit ben ik in het kort

Creatief, optimistisch, sportief

Je kunt mij wakker maken voor...

Niets. Een goede nachtrust is voor mij essentieel om goed in mijn vel te zitten. Bij onvoldoende slaap functioneer ik minder en eet ik sneller ongezond. Om anderen te helpen, investeer ik graag in mijn eigen welzijn.