Terug naar de werknemers

Sophia de Groot

Studentenpsycholoog
Ik werk sinds februari 2022 bij Avant Sanare als studentenpsycholoog op een mbo-school in Rotterdam. Studenten die kampen met psychische problemen kunnen met mij in gesprek gaan. Psychische problemen die ik veel zie zijn angstproblematiek, somberheidsklachten en klachten die zijn ontstaan door een psychotrauma. Samen met de student ga ik op zoek naar de kern van deze problemen. Door middel van e-health modules, gesprekken en behandelingselementen begeleid ik de studenten in het verminderen van de klachten.
foto van Sophia de Groot

Telefoonnummer

085 - 0499145 Ik werk op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

E-mailadres

s.degroot@avantsanare.nl

Meer over Sophia

Ik vind het fijn om als studentenpsycholoog dicht bij studenten te staan. Samen te zorgen dat de student zichzelf beter begrijpt en meer handvaten heeft om goed voor zichzelf te zorgen

Mijn focus

Ik richt mij op de belevingswereld van de student en sluit hier op aan. Ik focus op de goede eigenschappen. Je merkt vaak dat studenten zich niet meer bewust zijn van wat juist wel goed gaat. Daarnaast probeer ik studenten weer in contact te brengen met hun waardes en interesses in het leven.

Dit ben ik in het kort

Betrokken, leergierig, open minded en ik geniet van de kleine dingen.

Je kunt mij wakker maken voor...

Een fijne wandeling, of dat nou een stadswandeling is of een wandeling in de natuur! Daarnaast ben ik een grote koffieliefhebber en vind ik het heerlijk om uit eten te gaan.