In 3 stappen meer rust in je hoofd

Avant sanare heeft een cadeau voor jou. Ervaar je regelmatig stress en wil je dit verminderen? Doe dan mee met onze gratis videoserie 'In 3 stappen meer rust in je hoofd'.

Voel je je onrustig, onzeker of angstig?

Word je onrustig van je eigen gedachten of ervaar je veel stress? Ben je niet zo happy, maar weet je niet wat je eraan kan doen? Dat is niet ongewoon. Veel mensen ervaren stress. 

 

Krijg je hartkloppingen als het zoveelste whatsappje binnenkomt? Mis je het overzicht en heb je het idee continu achter te lopen op je werk of school? Heb je het gevoel dat je tekort schiet en het NOOIT goed kunt doen. Of lig je ‘s avonds wakker in bed te piekeren?

 

Dan is deze gratis videoserie ‘In 3 stappen meer rust in je hoofd’ iets voor jou. In deze videoserie maak je een start met het stimuleren van positieve gedachten en het verminderen van negatieve gedachten.

online balans in crisistijd

Ik had vaak negatieve gedachten, maar wist niet waar ik moest beginnen om ze te verminderen.

Nellie (26 jaar), Rotterdam

En dat begrijpen wij!

Het leven kan druk en overweldigend zijn. Bij Avant sanare zien we dagelijks mensen met dezelfde uitdagingen als jij. In onze organisatie zijn we gespecialiseerd in mentale gezondheid.

 

Dat klinkt een beetje zwaar, maar eigenlijk heeft iedereen weleens te maken stress, angst of somberheid. Onze psychologen en pedagogen helpen online maar ondersteunen ook in het ‘echt’. We bieden hulp in onze praktijk, ondersteunen online en bieden een combinatie van on- en offline hulpverlening.

 

Deze videoserie is daarom heel geschikt om een start te maken met het verminderen van stress. Online hulpverlening (ook e-health genoemd) heeft flinke voordelen:

 

 • Deze videoserie ‘In 3 stappen meer rust in je hoofd’ is gratis en kost jou niets.
 • Je kunt even proeven voordat je besluit of je met een langere e-health cursus aan de slag wil gaan.
 • Er is geen wachtlijst.
 • Je leert waar en wanneer JIJ wilt.
 • Geen reistijd, je gaat eenvoudig aan de slag op je telefoon, tablet of laptop.
 • Inclusief leuke en praktische extra opdrachten.

Ik focus mij op de leuke dingen in het leven en dat helpt. Wat je aandacht geeft, groeit!

Polly, 32 jaar, Rozenburg
Naomi Philippa, toegepast psycholoog bij Avant sanare.

Ontmoet Naomi, jouw psycholoog

Hoi! Ik ben Naomi en toegepast psycholoog bij Avant sanare. Ik geef cursussen en trainingen aan zowel kinderen, jongeren als volwassenen. Daarnaast begeleid ik mensen zoals jij, die een online training bij ons volgen. Deze trainingen kunnen gaan over bijvoorbeeld somberheid, angst of stress. Maar ook over lekker in je vel zitten, positief denken en stevig in je schoenen staan. Avant sanare staat voor het motto ‘beter voorkomen dan genezen’. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat als je op tijd hulp zoekt om jouw klachten aan te pakken, je kunt voorkomen dat deze klachten (onnodig) erger worden. Neem vandaag de eerste stap een schrijf je in voor deze videoserie. Ik ben erbij om je te begeleiden.

Met ons videoserie 'In 3 stappen meer rust in je hoofd' zet je de eerste stap.

Naomi, psycholoog bij Avant sanare

Én ook jij kan de eerste stap zetten.

Iedereen droomt van een ontspannen leven waarbij je het gevoel hebt in control te zijn. Vandaag kun je de eerste stap zetten, helemaal gratis. Het is namelijk fijn om overzicht en rust in je leven te hebben. Wanneer je thuis op de bank ploft wil je genieten van je gezin of kat en je niet alsmaar zorgen maken over deadlines of het gevoel hebben dat je tekort schiet. Een rustig hoofd geeft zelfvertrouwen. Je barst van energie, de creativiteit komt weer op gang en je hebt ZIN in je leven. Met onze gratis videoserie ‘In 3 stappen meer rust in je hoofd’ kom je weer in verbinding met de échte jij. 

 

Ik wil me direct inschrijven voor de gratis videoserie.

Geen woorden, maar daden. Start vandaag nog.

Je leert in deze videoserie:

 • Meer tijd voor jezelf maken
 • Het verschil kennen tussen positieve en negatieve gedachten en stop je met piekeren
 • De 7 struikelgedachten kennen
 • Je eigen gedachtepatronen te herkennen
 • Tools te gebruiken waarmee je beter in je vel gaat zitten
 • Hoe je jezelf kalmeert en rustiger kunt voelen

Inmiddels zit ik beter in mijn vel, de videoserie heeft mij echt geholpen!

Nellie (26 jaar), Rotterdam
In 3 stappen meer rust in je hoofd.

Meedoen? Zo ziet de gratis videoserie eruit:

Yes, vandaag zet jij de eerste stap.

Zodra je je inschrijft start deze gratis videoserie. We beginnen rustig en geven je een mini-oefening zodat je kunt wennen en je rustig voor kunt bereiden. Ook stellen we je voor aan Naomi Philippa, toegepast psycholoog bij Avant sanare, en leggen we je uit wat je kunt verwachten van deze videoserie. Zo heb jij de tijd om je rustig voor te bereiden.

 

Stap 1: Positieve en negatieve gedachten, welke geloof jij?
Op dag 2 ontvang je een video van ons waar we uitleg geven over de effecten van positieve en negatieve gedachten. Wat zijn de effecten van negatieve gedachten op je stemming? Kun je ze uitschakelen of moet je het misschien anders aanpakken? In de eerste video leren we over stress en negatieve gedachten. Heb je of ben je jouw gedachten? We hebben het over ‘moderne stress’ en je krijgt een extra opdracht die je thuis kunt uitvoeren.

 

Stap 2: Identificeer jouw struikelgedachten.
Dit is een doe-dag. Je ontvangt van ons een oefening waarbij je aan de slag gaat met de 7 struikelgedachten zoals zwart-wit denken en selectieve waarneming. De manier waarop we denken, beïnvloedt hoe we ons voelen en gedragen. Je leert de 7 struikelgedachten kennen en leert je eigen gedachtepatronen te herkennen.

 

Stap 3: Positieve gedachten, zo voel jij je beter!

Geef je positieve gedachten de ruimte en leer aandacht geven aan het leuke in je leven! . In deze laatste video ga je aan de slag met positieve gedachten en leer je hoe je ‘positief denken’ toepast in het dagelijks leven.

 

Ik wil me direct inschrijven voor de gratis videoserie.

 

 

E-health voor jongeren

FAQ

Hier vind je antwoorden op de meest gestelde vragen:

Wat kost deze videoserie? Zit ik hierna ergens aan vast?

Nee, je zet kosteloos een eerste stap naar meer rust in je hoofd. Je betaalt bijvoorbeeld geen eigen risico.

 

Wat doen jullie met mijn persoonlijke gegevens?

Jouw privacy is gewaarborgd, je volgt deze cursus anoniem. Avant sanare werkt volgens de AVG wetgeving. 

 

Hoeveel tijd kost deze videoserie mij?

Je bent ongeveer 10 minuten per dag bezig.

 

Wat gebeurt er na de videoserie?

Na de videoserie kun je je inschrijven voor een van onze e-health cursussen, indien gewenst. Jij krijgt hierna af en toe een e-mail van ons. Je kunt je hiervoor ieder moment weer uitschrijven.

Reviews

Review

Kim (19 jaar) uit Rotterdam

“Ik zat even ‘vast’ in mijn gedachten. De afgelopen jaren is er veel gebeurd en ik kwam in een negatieve spiraal terecht. Door de videoserie ben ik mij bewust geworden van mijn gedachten. Zowel positief als negatief. Ik kwam erachter dat ik vooral van ‘zwart-wit denken’ (een struikelgedachte), last heb. Door mij hiervan bewust te worden, kon ik mijn gedachten stil zetten. Nu buig ik mijn gedachten om. Ik HEB gedachten, maar BEN niet mijn gedachten. Dit helpt mij in het dagelijks leven. Bij twijfel dus DOEN, de videoserie heeft mij goed geholpen. ”

 

 

 

Davey (28 jaar), Spijkenisse

“Ik heb mij veel verdiept in positief denken. Toch kwam ik onlangs in de knoop met mijzelf. School, werk, mantelzorgen voor mijn tante. Het werd mij te veel. Ik moest dus iets aan mijn stress gaan doen. Door de videoserie heb ik mijn gedachten onder de loep genomen. Simpele oefeningen helpen mij focus terug te leggen naar de positieve aspecten in mijn leven. Dat klinkt eenvoudig, maar als je veel stress hebt is dit lastig. Het gaat vooral om DOEN. Ik dacht dat ik het allemaal wel wist, maar de lessen echt toepassen in het dagelijks leven, dat levert resultaat op. Nog steeds noteer ik iedere dag 3 positieve dingen in mijn notitieboekje. Het geeft mij een geluksgevoel.”

In 3 stappen meer rust in je hoofd

Schrijf je in en ontvang de gratis weggever “In drie stappen meer rust in je hoofd” in je mailbox.
Avant sanare maakt gebruik van cookies. Je kunt meer informatie vinden op de cookie policy pagina.