Terug naar de werknemers

Puk van der Ende

Stagiair
Als stagiair communicatie bij Avant sanare ben ik met van alles bezig. Online op sociale media, maar ook op papier. Op Instagram en Facebook plaats ik content. Verder maak ik filmpjes en folders, bewerk ik foto's en ontwerp ik content. Het is erg gevarieerd werk! 
foto van Puk van der Ende

Telefoonnummer

085-0499100 Ik werk op maandag t/m vrijdag.

E-mailadres

p.vanderende@avantsanare.nl

Meer over Puk

Social media past perfect in mijn straatje, ik vind het daarom ook zo leuk dat ik er hier veel mee mag werken. Ook vind ik de werksfeer erg fijn en gezellig op kantoor. Ik sta elke dag met plezier op om naar mijn stage te gaan!

Dit ben ik in het kort

Creatief, eerlijk, vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar 

Je kunt mij wakker maken voor...

Vele dingen. Bijvoorbeeld voor vakantie of voor heerlijke Mexicaanse wraps 🙂