Terug naar de werknemers

Oscar Meijer

Programmamanager Psychologische gesprekken en Volwassenen preventie
Sinds april 2024 ben ik de nieuwe programma manager van Psychologische gesprekken en Volwassenen Preventie. Een ontzettende eer om deze rol te mogen vervullen. In mijn drie jaar als studentenpsycholoog, ben ik me steeds vaker gaan interesseren wat er binnen de preventieve mentale gezondheid gebeurt en hoe Avant sanare op deze behoefte inspeelt. Ik heb kennis gemaakt met het maken en geven van masterclasses en het spreken op conferenties over mentale gezondheid. Na een korte tijd enige coördinatie op te hebben genomen, was ik er zeker van dat ik toe was aan een volgende stap. Wat betreft werkzaamheden volledig nieuw, maar gelukkig wel in een bekende en warme omgeving.
foto van Oscar Meijer

Telefoonnummer

085 - 0499147 Ik werk op maandag t/m vrijdagochtend.

E-mailadres

o.meijer@avantsanare.nl

Meer over Oscar

Ik heb het geluk dat mijn voorgangers uitstekend werk hebben geleverd in het creëren van een zelfstandig, volwassen en gebalanceerd team. Er is een mooie balans tussen oprechte en authentieke hart voor de zaak en plezier hebben, oog voor elkaar hebben en zelfontplooiing. Dat ik daaraan mag bijdragen, vind ik een hartstikke leuk.

Mijn doel

Ik hoop als programma manager dat het voor veel (mentaal) hulpbehoevende partijen in Rotterdam duidelijk wordt, dat ze bij Avant sanare terecht kunnen. Dat AS meedenkt in wat er gevraagd wordt en vanuit de professionele waarden een passende oplossing/dienst wordt geleverd. Een duidelijke bijdrage leveren aan het verbeteren van de mentale gezondheid, het vestigen op preventief niveau voor de mentale gezondheid voor individu, stad en maatschappij.

Dit ben ik in het kort

Nuchter, to the point, oog voor mensen en wat hen beweegt en ik geniet van de kleine dingen.

Je kunt mij wakker maken voor

Alles wat met de natuur te maken heeft. Fietsvakanties door Europa en vooral de Indonesische keuken!