Stel jouw persoonlijke vragen en krijg de antwoorden die bij jou passen

4 dingen die je echt moet weten over deze cursus

1

Jij bepaalt

Vanaf de start van de cursus heb je een maand de tijd om de cursus te doen. De ervaring leert dat dat ruim voldoende is. Je bepaalt zelf wanneer en waar je dat doet.
2

Online begeleiding van een psycholoog of coach

Je doorloopt de lessen waar en wanneer het je uitkomt. Daar zijn ze speciaal voor gemaakt. Je krijgt online begeleiding van een van onze psychologen, via een chat en als je wilt via beeldbellen.
3

Account

Na je inschrijving krijg je binnen 2 werkdagen van ons je inloggegevens. Dat duurt even, omdat één van onze preventie experts jou persoonlijk online gaat begeleiden. Je maakt met je inloggegevens je eigen account aan in Karify en kunt meteen aan de slag. Je kunt natuurlijk ook nog even wachten, dat bepaal je helemaal zelf.
4

Helpdesk

Bij vragen over je account kun je tijdens werktijden (tussen 9 en 5) altijd de helpdesk van Karify, ons e-health platform, bereiken, via 030-7370323. Voor vragen over jouw online begeleiding neem je contact op met Avant sanare via 085-0499100.

Ik ben gewoon heel anders dan anderen, ik wil mijn eigen weg gaan

Nuri, 31 jaar
Steeds meer (jong) volwassenen kiezen voor een online cursus of e-health traject. Onze e-ehealth cursussen worden gemiddeld met een 7,8 gewaardeerd en daar zijn we trots op. Vooral de combinatie van zelfhulp met online contact met een psycholoog wordt positief ervaren.
49%
Van de mensen van 18 - 65 jaar volgt wel eens een cursus online
foto van

Goed om te weten

Speciaal voor mij

Twijfel je tussen de online cursussen omdat je bij allemaal denkt iets te kunnen leren? Of heb je een hele eigen, specifieke vraag? In dat geval maken wij een cursus speciaal voor jou. Aangepast aan jouw vragen en leerpunten. Nadat jij je hebt ingeschreven, bekijken we samen online wat jij nodig hebt voor jouw ontwikkeling.

Zelfhulp met online begeleiding

Soms heb je net even wat meer motivatie, diepgang of feedback nodig. Wil je zelf kunnen bepalen waar en wanneer je de online cursus doorloopt én feedback op ingevulde opdrachten?

 

  • Je hebt één keer per week online contact met onze psycholoog of coach via chatten of beeldbellen.
  • Je krijgt daarnaast feedback op de opdrachten die je gemaakt hebt.

 

Wanneer je ernstige klachten hebt, overleg dan altijd met de huisarts.

Vragenlijsten

Voor aanvang en na afloop van de cursus krijg jij een vragenlijst over je leerpunten. Na afloop van de cursus krijg je daardoor te zien hoe jij je hebt ontwikkeld en of je hebt bereikt wat je wilde.

Negatief denken, sombere gedachten, angst: ik heb het allemaal. Daarom wist ik niet wat ik moest kiezen en koos ik een cursus met van alles wat speciaal voor mij

Orkun, 27

Daniëlle werkt met studenten op het MBO. Ook daar bieden wij e-health aan.

Danine is psycholoog en leefstijlcoach.

Rutger is expert op het gebied van de preventie van psychische klachten in organisaties en bedrijven. Zowel op locatie als online geeft hij cursussen en coaching.

foto van

Michelle Siemons

Studentenpsycholoog

Michelle is gedragsdeskundige en expert in online coaching en gedragsverandering.