Leer om jezelf te zijn en je sterk te voelen, krijg meer vertrouwen in jezelf

4 dingen die je echt moet weten over deze cursus

1

Jij bepaalt

Vanaf de start van de cursus heb je een maand de tijd om de cursus te doen. De ervaring leert dat dat ruim voldoende is. Je bepaalt zelf wanneer en waar je dat doet.
2

Zelfhulp én online begeleiding

Je doorloopt de modules waar en wanneer het je uitkomt. Daar zijn ze speciaal voor gemaakt. Ook krijg je online begeleiding van een van onze psychologen via de chat of beeldbellen.
3

Account

Na inschrijving krijg je binnen 2 werkdagen van ons je inloggegevens via de e-mail. Dat duurt even, omdat één van ons jou persoonlijk online gaat begeleiden. Je maakt met je inloggegevens je eigen account aan in Karify en kunt meteen aan de slag. Je kunt natuurlijk ook nog even wachten, dat bepaal je helemaal zelf.
4

Helpdesk

Bij vragen over je account kun je tijdens werktijden (tussen 9 en 5) altijd de helpdesk van Karify, ons e-health platform, bereiken, via 030-7370323. Voor vragen over jouw online begeleiding neem je contact op met Avant sanare via 085-0499100.

Ik durf nu mijn mening te geven, ook al weet ik dat anderen er heel anders over denken

Eline, 21 jaar
11%
Van de mensen van 18 jaar en ouder heeft een negatief zelfbeeld (gehad)
foto van

Goed om te weten

Positief zelfbeeld

‘Nee’ zeggen, je mening geven, sterk in je schoenen staan .. bij sommige mensen lijkt het zo simpel. Maar voor heel veel mensen is dit het niet. Misschien omdat je zo opgevoed bent, misschien door dingen die je hebt meegemaakt, misschien weet je niet waarom. Maar je vindt jezelf het vaak gewoon niet waard. Zonde, want dat ben je wel natuurlijk. Dit traject helpt je om dat in te zien. Je leert met een meer objectieve, positievere blik naar jezelf te kijken. Je krijgt inzicht in hoe jouw gedachten je realiteit bepalen. En je leert om die gedachten te veranderen. Zo kun je straks met opgeheven hoofd in de spiegel kijken en zeggen: ‘ik ben het waard’ en het menen. Dat verandert je hele leven, want ‘nee’ zeggen, voor je mening opkomen en grenzen aangeven is dan ineens een stuk makkelijker.

Dit doe je zelf

De cursus is zo ingericht dat je hem helemaal zelf kunt doorlopen. Dit kun je doen:

  • Filmpjes bekijken over jouw onderwerp.
  • Meer te weten komen met kijken, luisteren en lezen.
  • Opdrachten maken.
  • Je eigen dagboek bijhouden.
  • Een stemmingsmeter invullen en zo je eigen voortgang bijhouden.

Je hebt een maand toegang tot jouw cursus. Na afloop houd je toegang tot je dossier (met o.a. je dagboek en opdrachten).

 

Zo kun je op jouw eigen manier, tempo en plek werken aan je gedachten, gevoelens en gedrag.

Online begeleiding

Soms heb je net even wat meer motivatie, diepgang of feedback nodig. Daarom krijg je online begeleiding van onze preventie-experts en psychologen.

 

  • Je hebt aan het begin, tijdens en aan het eind van het traject online contact met onze psycholoog of coach via chatten en/of beeldbellen.
  • Je krijgt daarnaast feedback op de opdrachten die je gemaakt hebt.

 

Wanneer je ernstige klachten hebt, overleg dan altijd met de huisarts.

Ik vond mezelf niet de moeite waard, dat is nu wel anders!

Lieke, 51 jaar

Daniëlle werkt met studenten op het MBO. Ook daar bieden wij e-health aan.

Danine heeft veel ervaring met mensen ondersteunen op weg naar meer zelfvertrouwen, eigen kracht en zelfredzaamheid.

Rutger is expert op het gebied van de preventie van psychische klachten in organisaties en bedrijven. Zowel op locatie als online geeft hij cursussen en coaching.