In deze cursus leer je wat stress is, hoe jij er mee om gaat en wat daar aan verbeterd kan worden.

4 dingen die je echt moet weten over deze cursus

1

Jij bepaalt

Vanaf de start van de cursus heb je een maand om de cursus te volgen. De ervaring leert dat dat ruim voldoende is. Je bepaalt zelf wanneer en waar je dat doet.
2

Zelfhulp én online begeleiding

Je doorloopt de modules waar en wanneer het je uitkomt. Daar zijn ze speciaal voor gemaakt. Je krijgt bovendien online begeleiding van een van onze psychologen.
3

Account

Na inschrijving krijg je binnen 2 werkdagen van ons je inloggegevens via de e-mail. Dat duurt even, omdat één van onze preventie experts jou persoonlijk online gaat begeleiden. Je maakt met je inloggegevens je eigen account aan in Karify en kunt meteen aan de slag. Je kunt natuurlijk ook nog even wachten, dat bepaal je helemaal zelf.
4

Helpdesk

Bij vragen over je account kun je tijdens werktijden (tussen 9 en 5) altijd de helpdesk van Karify, ons e-health platform, bereiken, via 030-7370323. Voor vragen over jouw online begeleiding neem je contact op met Avant sanare via 085-0499100.

Ik was veel aan het piekeren, dat is nu veel minder.

Samantha
Iedereen piekert wel eens, daar is op zich niets mis mee. Een conflict op je werk, een doktersafspraak waar je tegenop ziet, of een examen dat je gaat afleggen, kunnen allemaal redenen zijn om te piekeren. Het verschil tussen nadenken en piekeren is dat nadenken leidt tot een oplossing, terwijl er bij piekeren sprake is van een eindeloze reeks gedachten die maar door je hoofd blijven gaan. Die gedachten beginnen vaak met de woorden 'Wat als...?' 'Stel dat...?'   De bedoeling van de meeste mensen die piekeren is waarschijnlijk om hun gedachten op een rijtje te zetten. Of om zichzelf voor te bereiden op een situatie. Maar niets is minder waar: piekeren leidt niet tot oplossingen of nieuwe inzichten. Veel piekeren kan leiden tot overspannenheid en burn-out, angst of somberheid. Bovendien kost piekeren veel tijd en energie.
foto van
foto van

Michelle Siemons

Gedragsdeskundige
foto van

Daniëlle Verroen

Jongerenpsycholoog │orthopedagoog