Terug naar de werknemers

Nadia Anemaat

Directeur
Als pedagoog en directeur zet ik me in voor de waarde en de kwaliteit van ons aanbod. Maar ik ben ook nog steeds in de uitvoering actief. Met name de bovenbouw vind ik erg leuk om mee te werken. Ik geef trainingen aan basisschoolleerlingen, maar ook aan professionals en aan ouders. Ook voor advies of om even mee te denken, kunnen professionals mij altijd bellen.
foto van Nadia Anemaat

Telefoonnummer

085 - 0499104 Ik werk op maandag, dinsdag, woensdagochtend, donderdag en vrijdag

E-mailadres

n.anemaat@avantsanare.nl

Meer over Nadia

Ik ben tijdens mijn studie pedagogiek begonnen als stagiaire bij Avant sanare. Dit is mij zo goed bevallen, dat ik na mijn opleiding ben blijven hangen. Inmiddels ben ik werkzaam als directeur, waarbij ik met heel veel plezier het managementteam aanstuur op de kwaliteit van ons aanbod.

Wat mij beweegt

Mijn passie is om kinderen en ouders in hun kracht te zetten. Ik werk graag vanuit de sterke kanten van een kind of gezin, om daarna aan de slag te gaan met de te behalen doelen. Ook ga ik een beetje humor niet uit de weg. Als moeder van 3 jonge kinderen, weet ik immers als geen ander dat opvoeden heel wat met zich mee brengt en dit lang niet altijd zonder slag of stoot gaat!

Dit ben ik in het kort

Ik ben optimistisch, open minded, en ik heb oog voor mensen en wat hen beweegt.

Je kunt me wakker maken voor...

Paarden! Ik ben ontzettend gek op paarden en ben dan ook bijna elke dag op de manege te vinden. Samen met mijn dochters zorg ik voor mijn paard Angel.

’s Avonds ga ik graag op pad met mijn vriendinnen, maar ik kan er ook erg van genieten om met een goed boek op de bank te ploffen.