Terug naar de werknemers

Mirjam van den Broek

Pedagoog
Als pedagoog bij Avant sanare ben ik werkzaam in het jeugdteam. Dit wil zeggen dat ik groepscursussen en individuele begeleiding geef aan kinderen op (met name) basisscholen in Rotterdam. Daarnaast geef ik ook groepscursussen aan ouders, bijvoorbeeld gericht op opvoedondersteuning. Alle cursussen zijn gericht op het versterken van de mentale weerbaarheid van kinderen, jongeren en/of ouders. Samen met mijn collega’s draag ik graag bij aan het bieden van laagdrempelige en vroegtijdige psychologische en pedagogische hulp.
foto van Mirjam van den Broek

Telefoonnummer

085-0499155 Ik werk van maandag tot en met donderdag.

E-mailadres

m.vandenbroek@avantsanare.nl

Meer over Mirjam

Ik krijg er voldoening van om een kind te laten groeien in zijn/haar ontwikkeling. Ik vind het een uitdaging om per kind te kijken wat het daarvoor nodig heeft. Soms is dat een laagdrempelig gesprekje, zodat het kind zich gehoord en gezien voelt. Soms is dat praktisch aan de slag gaan. Juist die afwisseling maakt mijn werk zo leuk! Ik ben voorstander van het systeem bij de begeleiding betrekken, zodat het kind ook buiten de begeleidingsmomenten om voldoende ondersteund kan worden in het leren van nieuwe vaardigheden.

Dit ben ik in het kort

Leergierig, betrokken, nieuwsgierig, gestructureerd en als het nodig is beschik ik over een kritische blik.

Je kunt mij wakker maken voor

Ik ben geen heel goede slaper, dus het liefst heb ik niet dat iemand mij wakker maakt als ik eenmaal slaap.. Maar mocht het écht nodig zijn, dan mag je mij wakker maken voor een lange wandeling over het strand of door de bossen. Het liefst met een hond en ander fijn gezelschap!