Mentaal gezond in de wijk

Mentaal gezonde wijken zijn wijken waar mensen zich positief ontwikkelen en fijn voelen. Daarom is het belangrijk om de inwoners van die wijken te ondersteunen als het even niet zo lekker gaat. De experts van Avant sanare weten precies hoe je dat doet.
Laagdrempelige mentale zorg

De Wijkpsycholoog

De wijkpsycholoog is iets anders dan een ‘gewone’ psycholoog. Je komt niet voor een behandeling of een probleem. Het kan zijn dat ‘iets’ je niet lekker zit, iets kleins, iets groots. De wijkpsycholoog is gewend om te luisteren en geeft soms een inzicht of advies als je daarom vraagt. Je krijgt een extra paar ogen en oren om je situatie beter te verstaan en soms samen oplossingen te zien.
Een klein praatje kan ook – het hoeft niet iets heel groots te zijn. Maar iets heel groots kan ook, dan zoeken we verder.

De Wijkpsycholoog in Rotterdam
wijkpsycholoog Rotterdam
Partner in mentaal welzijn

DIA Rozenburg

Avant sanare is één van de drie organisaties die samen DIA vormen: Dona Daria, InMovement en Avant sanare. Samen zetten ze zich in voor het welzijn van de Rozenburgers. De experts van Avant sanare brengen daarbij hun kennis mee van mentale gezondheid.

DIA Rozenburg
DIA
Mentaal gezond in jouw buurt?

Check het aanbod in de wijk

Regelmatig geven onze experts trainingen en cursussen in diverse wijken van Rotterdam. Bijvoorbeeld in huizen van de wijk of bij een CJG. In onze agenda vind je het actuele overzicht.

Agenda
wijkpsycholoog Delfshaven

Contact

Ben je benieuwd naar onze expertise over mentale gezondheid in de wijk of wil je meer weten over ons aanbod? Neem vrijblijvend contact op met ons secretariaat:

Daniël Theuvenet

Administratief medewerker
Avant sanare maakt gebruik van cookies. Je kunt meer informatie vinden op de cookie policy pagina.