Terug naar de werknemers

Mariëlle Hiert

Studentenpsycholoog
Ik werk als studentenpsycholoog bij Avant sanare op het mbo en hbo. Studenten kunnen bij mij aankloppen met verschillende soorten psychische klachten, zoals bijvoorbeeld angst- en somberheidsklachten of stressproblematiek. Ik kijk graag met de student mee waar hij/zij vastloopt en we bespreken dan samen waar we aan gaan werken. Ik ga uit van jouw eigen kracht en ik kijk in mijn begeleiding altijd wat het beste bij jou past.
foto van Mariëlle  Hiert

Telefoonnummer

085 - 0499132 Ik werk op maandag, woensdag en donderdag

E-mailadres

m.hiert@avantsanare.nl

Meer over Mariëlle

Ik word er blij van als ik zie dat een student stappen maakt, of dat nu grote of kleine stappen zijn maakt niet uit. Het is mooi om de student te mogen begeleiden in zijn of haar persoonlijke groei.

Dit ben ik in het kort

Ik ben enthousiast en open, maak makkelijk contact en ben vriendelijk.

Je kunt me wakker maken voor

muziek! Van Simon & Garfunkel tot filmmuziek en van musical tot Johnny Cash, ik kan echt genieten van muziek. Ik houd ook van zingen, en speel een klein beetje gitaar en piano.