Terug naar de werknemers

Lisa van der Windt

Stagiair
Bij Avant sanare hoop ik een positieve bijdrage te kunnen leveren op de mentale gezondheid van cliënten. Op basis van mijn opleiding Pedagogiek zal ik mij met name focussen op de mentale gezondheid van kinderen. Ik hoop hen te kunnen ondersteunen in het vinden van kracht om tot een gezonde persoonlijke ontwikkeling te komen zoals de ambitie van Avant sanare ook stelt.
foto van Lisa van der Windt

Telefoonnummer

085-0499100 Ik werk op dinsdag t/m vrijdag

E-mailadres

l.vanderwindt@avantsanare.nl

Meer over Lisa

Bij Avant sanare hoop ik een positieve bijdrage te kunnen leveren op de mentale gezondheid van cliënten. Op basis van mijn opleiding Pedagogiek zal ik mij met name focussen op de mentale gezondheid van kinderen. Ik hoop hen te kunnen ondersteunen in het vinden van kracht om tot een gezonde persoonlijke ontwikkeling te komen zoals de ambitie van Avant sanare ook stelt.

Dit ben ik in het kort

Oprecht, open, behulpzaam en gestructureerd

Je kunt mij wakker maken voor...

Een festival of terras met vrienden, maar ook voor een wandeling met mijn hond.