Terug naar de werknemers

Lindsey Driessen

Social worker Jeugd
Ik werk als GGZ preventie expert in team Jeugd van Avant sanare. Ik geef individuele kindbegeleiding aan kinderen tot 12 jaar, omtrent de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen met thema's als weerbaarheid, faalangst en externaliserend gedrag. Daarnaast ben ik co-trainer binnen trajecten van Ouderschap na Scheiding.
foto van Lindsey Driessen

Telefoonnummer

085 - 0499116 Ik werk op maandag t/m vrijdagochtend.

E-mailadres

l.driessen@avantsanare.nl

Meer over Lindsey

Het geeft mij voldoening wanneer ik jeugdigen en ouders zie groeien en ik iets kan bijdragen in de ontwikkeling van hun doelen. Ik vind het belangrijk om oog te hebben voor ieders kwaliteiten en hen op die manier terug te kunnen zetten in hun kracht en daar verder op te bouwen.

Open en veilige sfeer

Ik vind het heel belangrijk dat een open en veilige sfeer wordt gecreëerd tijdens een cursus waarbij een ieder zich gehoord en gezien voelt en zichzelf kan zijn. Ik maak makkelijk contact met zowel kinderen als ouders en weet vaak goede aansluiting te vinden. Daarnaast is als buurtcoach het netwerken, verbinding zoeken en plannen, een kwaliteit. Ook het afstemmen van vraag en aanbod.

Dit ben ik in het kort

Empathisch, optimistisch, gedisciplineerd, betrokken en dankbaar. Ik ben sportief en heel fanatiek!

Je kunt mij wakker maken voor...

Een vakantie naar de zon.