Terug naar de werknemers

Lindsey Driessen

Social worker Jeugd
Ik werk als social worker Jeugd bij het jeugdteam van Avant sanare. Ik geef groepscursussen en individuele begeleiding op basisscholen in Rotterdam aan kinderen tot 12 jaar. Dit doe ik omtrent de sociale en emotionele ontwikkeling van kinderen met thema's als weerbaarheid, faalangst en boze buien.
foto van Lindsey Driessen

Telefoonnummer

085 - 0499116 Ik werk op maandag t/m vrijdagochtend.

E-mailadres

l.driessen@avantsanare.nl

Meer over Lindsey

Het geeft mij een tevreden gevoel wanneer een kind of jongere met plezier naar een training komt en zeker wanneer zij zelf dan ook een voldaan gevoel hebben. Ik zet me in om vaardigheden aan te leren aan het kind of de jongere en het is geweldig om te zien wanneer hen dit zelf lukt. Ik vind het waardevol om te zien hoe je kunt bijdragen aan iemands persoonlijke groei en misschien net dat stukje kunt bieden waar het kind behoefte aan had.

Open en veilige sfeer

Ik vind het heel belangrijk dat een open en veilige sfeer wordt gecreëerd tijdens een cursus waarbij een ieder zich gehoord en gezien voelt en zichzelf kan zijn. Ik maak makkelijk contact met zowel kinderen als ouders en weet vaak goede aansluiting te vinden. Daarnaast is als buurtcoach het netwerken, verbinding zoeken en plannen, een kwaliteit. Ook het afstemmen van vraag en aanbod.

Dit ben ik in het kort

Empathisch, optimistisch, gedisciplineerd, betrokken en dankbaar. Ik ben sportief en heel fanatiek!

Je kunt mij wakker maken voor...

Een stedentripje of een zonvakantie.