Terug naar de werknemers

Lieve de Groot

Studentenpsycholoog en trainer
Binnen Avant sanare ben ik werkzaam als studentenpsycholoog en trainer. Als studentenpsycholoog kijk ik samen met de student waar hij of zij tegenaan loopt en hoe we voor de benodigde veranderingen kunnen zorgen. Hierbij maken we gebruik van de sterke kanten van de student. Als trainer geef ik voornamelijk 12+ trainingen, waaronder Happyles.
foto van Lieve de Groot

Telefoonnummer

085-0499154 Ik werk van maandag tot en met vrijdagochtend.

E-mailadres

l.degroot@avantsanare.nl

Meer over Lieve

Wat ik ontzettend leuk vind, is dat iedere werkdag anders is. Er zit veel verschil tussen de klassen en ook tussen de studenten die je spreekt. Dit vergt een wisselende aanpak en hier leer ik zelf ook veel van. Waar ik daarnaast voldoening van krijg, is wanneer studenten tot inzichten komen en stappen maken. Hierbij zijn niet alleen de grote stappen waardevol, maar ook de kleine stappen.

Dit ben ik in het kort

Ik ben enthousiast, empathisch, leergierig en sportief. Daarnaast heb ik oog voor mensen en wat hen beweegt.

Je kunt mij wakker maken voor

Een Harry Potter-marathon, kaasstengels uit de frituur en Ben & Jerry’s. Het liefst gecombineerd.

Certificeringen en registraties van Lieve

Thema's waar ik veel van weet