Leer ontspannen en omgaan met stress op Radio Rijnmond

Gepubliceerd op 14 Sep 2021

In een interview op Radio Rijnmond vertelde onze psycholoog en leefstijlcoach Danine van Rijswijk afgelopen donderdag over stress. Een paar weken na de zomervakantie ervaren veel mensen alweer de hectiek en het ‘moeten’ van het dagelijks leven. En dat levert stress op.

 

Mini-lesje ontspannen

Danine legt aan presentator Dave van der Wal uit wat de meeste voorkomende oorzaken van stress zijn en hoe je de eerste stap kan zetten om te leren ontspannen. Ook vertelt ze welke vervolgstappen je kan zetten. Ook als je geen geld hebt, maar wel veel stress. Zoals de cursus ‘Omgaan met stress’ volgen in Rotterdam, waaraan je nog gratis kan meedoen. Tot slot krijgt interviewer Dave van der Wal een mini-lesje ontspannen met een ademhalingsoefening. Doe mee vanuit je eigen stoel!

 

Beluister het interview:

 

Cursus Omgaan met stress

De cursus Omgaan met stress start vanmiddag al. Deze cursus is voor Rotterdammers die verzekerd zijn bij VGZ met het Rotterdampakket. Schrijf je in voor deze of de volgende cursus via deze link: naar de cursus Omgaan met stress.

 

De cursus Grip en Gezondheid start ook met een cursus leren omgaan met stress. ”Bij deze cursus kijken we ook naar geldzorgen en rookgedrag, want dat komt best vaak voor”, vertelt Danine. Meer informatie en inschrijven voor Grip & Gezondheid.

 

Meer weten over Danine? Klik op deze link: meer lezen over Danine van Rijswijk.

Danine van Rijswijk psycholoog en leefstijlcoach bij Avant sanare