Terug naar de werknemers

Laura Sawal

Pedagoog
Ik geef trainingen aan kinderen, ouders en professionals op scholen, om kinderen weerbaar te maken en te leren positief en krachtig te leven. Alles wat daarbij komt kijken, zoals het voorbereiden en de evaluaties, doe ik op kantoor. Daardoor vind ik mijn werk een leuke afwisseling tussen kantoor en  het veld.
foto van Laura  Sawal

Telefoonnummer

085-0499113 Ik werk op maandag, dinsdag, woensdag (halve dag) en donderdag

E-mailadres

L.sawal@avantsanare.nl

Meer over Laura

Het werken met collega’s vind ik echt leuk. We hebben een fijn team waarin we veel van elkaar kunnen leren en met elkaar kunnen sparren. Dit vind ik ook belangrijk aan mijn werk. Ik probeer in het team een positieve toevoeging te zijn!

Wat mij beweegt

Ik vind het belangrijk om liefdevol met kinderen en ouders om te gaan. Ik ben iemand die graag iets wil betekenen voor mensen en nog even een stapje verder probeert te kijken. Ik ben tevreden wanneer kinderen met een glimlach naar de training komen, en het fijn vinden bij de training. Veiligheid creëer je door een positieve aanpak en ik ben van mening dat een kind zich eerst veilig moet voelen voordat het iets kan gaan leren. Ik richt mij dan ook vooral hierop en vraag mij telkens af of kinderen zich prettig en veilig voelen in de groep. Ik zoek naar manieren om te zorgen dat dat zo is. Ook ben ik mij altijd bewust van de rol die een volwassenen kan hebben en wil ik het visitekaartje van Avant sanare zijn op een positieve manier.

Dit ben ik in het kort

Vriendelijk, oog voor mensen en wat hen beweegt, servicegericht, liefdevol en ik maak makkelijk contact.

Je kunt mij wakker maken voor

gezinsuitjes, zwemmen en schilderen. Het moederschap combineer ik met huishouden, werk en getrouwd zij en ik geniet hier enorm van. Verder ga ik graag naar de kerk en zijn het geloof en God belangrijk voor me, ook in mijn dagelijks leven.

Thema's