Terug naar de werknemers

Kiki Verschuuren

Studentenpsycholoog
Sinds oktober 2021 werk ik voor Avant sanare als studentenpsycholoog op een mbo-school in Rotterdam. Ik help studenten die kampen met psychische klachten zoals angsten, depressie, een laag zelfbeeld, agressieproblemen, huiselijk geweld of suïcidale gedachten. Ook spreek ik regelmatig met studenten over problemen in de thuissituatie of ervaringen met seksueel grensoverschrijdend gedrag. Samen met de student breng ik de problemen in kaart en gaan we op zoek naar manieren om de klachten te verminderen. Dit doen we door middel van gesprekken, oefeningen en e-health modules. Wanneer ik samen met een student tot de kern van een probleem kom, en de student zich daardoor beter begint te voelen, ben ik tevreden.
foto van Kiki Verschuuren

Telefoonnummer

085 - 0499236 Ik werk op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

E-mailadres

k.verschuuren@avantsanare.nl

Meer over Kiki

Naast mijn master orthopedagogiek heb ik een bachelor in Culturele Antropologie en ben ik mindfulness trainer. Ik breng studenten graag in contact met hun lichaam en gevoel, door middel van meditaties en ontspanningsoefeningen.

Dit ben ik in het kort

Empathisch, to the point, diepgaand en humoristisch.

Je kunt mij wakker maken voor

De natuur, zon, zee & strand, reizen, met vriendinnen uit eten gaan, qigong (Chinese bewegingsleer) en alles wat met zelfontwikkeling te maken heeft!