Terug naar de werknemers

Judith Oosterwijk

GGZ preventie expert
Ik werk als GGZ preventie expert binnen het 12+ team van Avant sanare. Dit houdt in dat ik groepstrainingen bied aan (voornamelijk) jongeren, om hun mentale welzijn te bevorderen en psychische klachten te voorkomen. Tijdens mijn studie heb ik onderzoek gedaan naar groepsdynamica en ben ik sterk onder de indruk geraakt van de kracht van de groep. Mijn focus ligt er dus op om jongeren te ondersteunen en hun eigen proces op gang te brengen. Dit zodat ze ook na het trainingstraject de juiste handvaten hebben om hun nieuwe ervaringen te integreren in het dagelijks leven.
foto van Judith Oosterwijk

Telefoonnummer

085-0499106 Ik werk maandag t/m donderdag - op woensdag tot 12:30

E-mailadres

j.oosterwijk@avantsanare.nl

Meer over Judith

Ik heb erg veel interesses; Ik ben opgeleid tot dramatherapeut en werk naast mijn werk bij Avant Sanare een dag in de week als theaterdocent bij Jeugdtheater Hofplein. Bij Avant Sanare is er veel ruimte om die kennis te verweven in mijn werk, dat is erg fijn. Ik gedij het meest in een veelzijdig werkleven en dat is hier zo; geen enkele dag is hetzelfde. Ook mag ik veel verschillende jongeren ontmoeten, met verschillende achtergronden. Naast dat ik er ben om hen wat te leren, leer ik ook altijd weer iets van hen, dat vind ik erg mooi. Ik geloof dat verbinding de eerste bouwsteen is voor groei. Ik ontmoet leerlingen en sluit – zoveel mogelijk – aan bij hun belevingswereld. Voor mij is het belangrijk om uit te gaan van ieders kunnen in plaats van tekortkomingen en jongeren zo te inspireren dat zelf ook te gaan doen.

Dit ben ik in het kort

Ik ben een verbinder, ruimdenkend, empathisch en creatief.

Je kunt mij wakker maken voor

Het liefst niet, maar met een terrasje met uitzicht op zee en een goed bord pasta (bij voorkeur op Sicilië) krijg je me wel zo ver. Voor honden die in het bos willen wandelen sta ik ook altijd klaar.