Terug naar de werknemers

Joyce den Ouden

Gezinspedagoog
Binnen Avant sanare ben ik werkzaam als gezinspedagoog. Ik geef groeps- en individuele trainingen aan kinderen, jongeren en opvoeders in Rotterdam. Er komen verschillende thema’s voor in de trainingen die ik geef, bijvoorbeeld angst, boosheid, negatief zelfbeeld, scheiding, negatief denken, weerbaarheid en opvoeden.
foto van Joyce den Ouden

Telefoonnummer

085 - 0499102 Ik werk op maandag t/m donderdag.

E-mailadres

j.denouden@avantsanare.nl

Meer over Joyce

Mijn werk binnen Avant sanare is zeer afwisselend door de verschillende thema’s van de trainingen en cursussen, maar ook door de verschillende doelgroepen. Deze afwisseling zorgt ervoor dat elke werkdag anders is, en dat vind ik erg leuk! Het geeft mij voldoening als ik zie dat kinderen, jongeren en opvoeders door een steuntje in de rug en het aanbieden van handvaten tot een mooie persoonlijke groei kunnen komen en hierbij (weer) goed in hun vel zitten. Hier zet ik mij dan ook graag voor in!

Dit ben ik in het kort

Ik ben gemotiveerd, leergierig, sta graag voor iedereen klaar en haal hier veel energie uit. Ik werk het liefst zo betrokken en open minded als mogelijk en passend.

Je kunt mij wakker maken voor...

Ik word liever niet wakker gemaakt, maar als het dan toch voorkomt dan het liefst voor wanneer we op vakantiereis gaan!