Terug naar de werknemers

Joyce den Ouden

Stagiair
Vanaf midden februari tot begin juli zal ik bij Avant sanare aan de slag gaan als stagiair pedagoog. Hierbij zal ik verschillende werkzaamheden uitvoeren, waaronder het meelopen bij diverse trainingen en onderzoek doen naar het thema ‘armoede’ met een collega stagiair.
foto van Joyce den Ouden

Telefoonnummer

085-0499119 Ik werk op maandag, dinsdag en woensdag

E-mailadres

j.vanouden@avantsanare.nl

Meer over Joyce

Ik heb mijn bachelor Pedagogische Wetenschappen aan de Erasmus Universiteit afgerond en ben hierna vol enthousiasme gestart met de master Opvoedvraagstukken in een Diverse Samenleving ook aan de Erasmus. Ik heb hierbij veel mogen leren over de ontwikkeling en opvoeding van kinderen en jongeren, met een specifieke focus op de grootstedelijke context (waaronder natuurlijk Rotterdam!). Het geeft mij voldoening als ik zie dat kinderen, jongeren en opvoeders door een steuntje in de rug en het aanbieden van handvaten tot een mooie persoonlijke groei kunnen komen en hierbij (weer) goed in hun vel zitten.

Dit ben ik in het kort

Ik ben een gemotiveerde en leergierige studente die graag voor iedereen klaar staat en hier veel energie uit haalt. Ik werk het liefst zo betrokken en open minded als mogelijk.

Je kunt mij wakker maken voor...

Je kunt mij altijd wakker maken voor een stedentripje!