Jongeren waarderen zomercursussen met een 9,75!

Gepubliceerd op 23 Aug 2023

Jongeren geven zomercursussen een dikke 9!

De afgelopen weken volgde een groep jongeren de zomeredities van de trainingen ‘Vrienden’ en ‘Omgaan met stress’. Zowel onze trainer Tania van der Waal als de jongeren waren super-enthousiast. Zo zelfs, dat de trainingen gemiddeld een 9,75 scoorden.Tania: “Aan het begin waren de jongeren stil en op zichzelf. Maar na verloop van tijd groeiden ze steeds meer naar elkaar toe. Ze wilden ook echt een tweede training met z’n allen volgen. Voor mij als begeleider was het mooiste om te zien hoe ze elkaar herinnerden aan opdrachten die we eerder hadden behandeld, zoals het uitspreken van helpende gedachten in plaats van niet-helpende. In zo’n korte tijd een sfeer van veiligheid en verbondenheid bereiken en zo’n enorme groei zien, is voor mij echt een mooi cadeau!”

Nieuwe training voor jongeren vanaf 21 september

Op donderdag 21 september van 16.30 – 17.30 uur start de training ‘COMET‘ voor jongeren van 12 jaar en ouder op onze locatie in IJsselmonde. In deze training gaan jongeren op een andere, positieve manier naar zichzelf  kijken. Ze leren positief denken en positieve gevoelens oproepen door middel van de positieve aandachtstraining. Daardoor ervaren zij meer zelfvertrouwen en komen zij steviger in hun schoenen te staan.

 

Inschrijven voor de training COMET? Op de trainingspagina van COMET vind je informatie en een inschrijfformulier. .

 

Meer weten over al onze trainingen voor jongeren? Neem een kijkje op onze jongerenpagina voor ons aanbod of bel ons op 085 – 04 99 100.