Terug naar de werknemers

Jana Sangen

Studentenpsycholoog
Ik mag me in allerlei cirkels van Avant sanare bewegen. Zo werk ik op meerdere mbo's als studentenpsycholoog, en kom ik op verschillende middelbare scholen en mbo’s als trainer van verscheidende cursussen. Ik vind het heerlijk om op deze manier veel afwisseling te hebben in mijn werk en met veel verschillende doelgroepen en collega’s te kunnen samenwerken.
foto van Jana Sangen

Telefoonnummer

085 - 0499123 Ik werk op maandag t/m donderdag.

E-mailadres

j.sangen@avantsanare.nl

Meer over Jana

Volgens mij is het belangrijk om altijd uit te gaan van wat iemand wél kan, onder controle kan krijgen of motiveert. Vanuit de positieve inslag begeleid ik dan ook mijn studenten. Ik word nergens enthousiaster van dan wanneer studenten na een sessie zichzelf weer iets beter begrijpen en de grip op hun leven terugvinden. Met jongeren werken toont toch keer op keer aan hoe weerbaar ze eigenlijk zijn. Het is waardevol een rol te hebben waarin ik ze iets mag bijbrengen, maar ik leer ook altijd weer veel van hen in een individuele sessie of groepstraining. Dat maakt mijn werk elke dag leuk! En ondanks dat mijn werk bestaat uit veel andere scholen bezoeken, is het kantoor van Avant sanare een hub met ontzettend fijne collega’s waar je altijd iets aan hebt, van samen sparren en gezelligheid tot even ontladen.

Dit ben ik in het kort

Ik geniet van de kleine en grote dingen, ben liefdevol confronterend en doe mijn best zo toegankelijk, open en inclusief mogelijk te zijn.

Je kunt mij wakker maken voor...

Ik ben dol op spelletjes en puzzels, het liefst escape rooms samen met mijn gezin. Lekker koken, uit eten of een dag van terras naar terras kun je me voor wakker maken. En op de bank vind je me met een kat naast me, hond aan mijn voeten en borduurwerkje op schoot. Kneuterigheid ten top!