Terug naar de werknemers

Iris Bekkers

Sociaal agoog
Met veel plezier en passie geef ik individuele en groepstrainingen aan kinderen en jongeren. De Alles Kidzzz training geef ik 1 op 1 aan kinderen om ze te leren beter om te kunnen gaan met hun boosheid. Daarnaast geef ik Happyles op de middelbare school. Dit is een training die gaat over geluk en het hebben van een dipje. Ook ga ik Apple’s vrienden geven, een training over gevoelens, communicatie, vriendschap, problemen oplossen, veranderingen en vorderingen maken, heel divers dus! Ik hou heel erg van alle afwisseling: de leeftijd, verschillende soorten kinderen en de trainingen zijn altijd weer anders. Ik leer elke dag van de kinderen.
foto van Iris Bekkers

Telefoonnummer

085 - 0499150 Mijn werkdagen zijn maandag t/m donderdag.

E-mailadres

i.bekkers@avantsanare.nl

Meer over Iris

Mijn missie? Ieder kind laten voelen dat het oké is zichzelf te zijn en vertrouwen en liefde meegeven. In het geven van trainingen kan ik mijn passie hiervoor kwijt.

Inspiratie en kracht

Wat mij inspireert is dat ik een bijdrage kan leveren aan de individuele groei van een kind en aan de ontwikkeling van een groep. Ik zie dat daardoor het zelfvertrouwen en het vertrouwen in anderen toeneemt. Mijn kracht ligt in het écht contact maken en aanvoelen van het kind en de opvoeder. Samenwerken om zo het beste in elkaar naar boven te halen is iets waar ik me graag voor inzet.

Dit ben ik in het kort

Ik ben een echte verbinder, creatief, intuïtief en authentiek. Ik maak erg makkelijk contact en leer graag van alle kinderen en mensen waar ik mee werk. Verder vind ik zingen enorm leuk om te doen!

Je kunt mij wakker maken voor...

Een leuk avontuur zoals Expeditie Robinson! En voor Thais eten.