Terug naar de werknemers

Indey van Tricht

Stagiair
Bij Avant sanare loop ik stage in de functie van pedagoog. Hierbij houd ik mij bezig met groepsbegeleiding en individuele cursussen voor kinderen op basisscholen in Rotterdam. De trainingen zijn gericht op sociaal- emotioneel gebied. Je kunt hierbij denken aan: boze buien, faalangst of onzekerheid.
foto van Indey van Tricht

Telefoonnummer

085-0499119 Ik werk op dinsdag, woensdag en donderdag

E-mailadres

i.vantricht@avantsanare.nl

Meer over Indey

Ik vind het erg leuk om hulp te bieden en bij te kunnen dragen aan de persoonlijke ontwikkeling van kinderen. Het geeft mij voldoening om te zien wanneer een kind iets lukt, waar het voorheen moeite mee had. Bij de trainingen vind ik het erg belangrijk dat de kinderen zich veilig voelen en zichzelf kunnen zijn.

Dit ben ik in het kort

Positief, gedisciplineerd, enthousiast en empathisch

Je kunt mij wakker maken voor...

Stedentripjes, sushi en (zoete aardappel) frietjes!