Terug naar de werknemers

Indey van Tricht

Pedagoog i.o.
Bij Avant sanare loop ik stage in de functie van pedagoog. Hierbij houd ik mij bezig met groepsbegeleiding en individuele cursussen voor kinderen tot en met twaalf jaar. De trainingen zijn gericht op de sociaal- emotionele ontwikkeling. Je kunt hierbij denken aan thema’s als faalangst, weerbaarheid en boze buien, maar ook thema’s als huiselijk geweld & echtscheiding.
foto van Indey van Tricht

Telefoonnummer

085 - 0499137 Ik werk op dinsdag t/m vrijdag.

E-mailadres

i.vantricht@avantsanare.nl

Meer over Indey

Ik vind het erg leuk om hulp te bieden en bij te kunnen dragen aan de persoonlijke ontwikkeling van kinderen. Het geeft mij voldoening om te zien wanneer een kind een ontwikkeling doormaakt, waar het voorheen moeite mee had. Bij de trainingen vind ik het erg belangrijk dat de kinderen zich veilig voelen en zichzelf kunnen zijn.

Dit ben ik in het kort

Positief, betrokken, enthousiast

Je kunt mij wakker maken voor...

Stedentripjes, sushi en (zoete aardappel) frietjes!