Terug naar de werknemers

Evelijn Robbemond

GGZ preventie expert
Als GGZ Preventie Expert streef ik ernaar ernstige psychische klachten te voorkomen en de mentale gezondheid van mensen te verbeteren. Dat doe ik door op een laagdrempelige en toegankelijke manier kennis te delen en handvatten aan te reiken aan mensen die - om wat voor reden dan ook - worstelen met zichzelf. Denk aan het beter om leren gaan met stress, het verwerken van ingrijpende levensgebeurtenissen, of het oprapen van de scherven in een periode van rouw na verlies. Ook geef ik trainingen aan professionals en vrijwilligers, bijvoorbeeld op het gebied van psychische klachten.
foto van Evelijn Robbemond

Telefoonnummer

085-0499117 Ik werk maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

E-mailadres

e.robbemond@avantsanare.nl

Meer over Evelijn

Ik heb mensen altijd heel interessant gevonden. Al die unieke levensverhalen! Soms komt iemand door bepaalde gebeurtenissen vast te zitten in patronen, waardoor het niet meer lukt voluit te leven. Samen met mensen onderzoeken hoe hun eigen gebruiksaanwijzing werkt en handvatten geven om het beste uit zichzelf te kunnen halen vind ik elke keer weer een prachtig proces. Vanuit mijn eigen ervaring met het verder leven na ingrijpende verliezen heb ik de opleiding Verlieskunde gevolgd. Het is ontzettend fijn om nu ook beroepsmatig van betekenis te kunnen zijn voor mensen die worstelen met rouw en verlies: iets waar we uiteindelijk allemaal mee worden geconfronteerd.   

Dit ben ik in het kort

Ik ben zachtaardig, betrouwbaar, betrokken, nieuwsgierig, leergierig, open minded en empatisch. Verder ben ik analytisch, heel slecht in smalltalk en hou ik van diepgaande gesprekken.

Je kunt mij wakker maken voor

Ik slaap het liefst door! Maar als ik wakker ben kun je me met ontzettend veel verschillende dingen heel blij maken: een bord lekker eten, liefst in combinatie met goede wijn en een diepzinnig gesprek, een mooi concert (ik ben violiste en zit ook graag zelf op het podium), een indrukwekkende film, dagje wellness, een wandeling aan het strand (met onze hond), of een rit op de motor of te paard. Ik kan ook erg genieten van stilte om me heen, in het licht van een mooie volle maan of juist met een goed boek in het zonnetje.