Terug naar de werknemers

Ellen Zoetmulder

Communicatieadviseur
Je moet mij hebben voor de folders, website, nieuwsbrieven en andere communicatiemiddelen van Avant sanare. Of als je ons wilt vermelden in jouw folder, nieuwsbrief of online platform. Ook voor persvragen kun je bij mij terecht.
foto van Ellen Zoetmulder

Telefoonnummer

0850499110 Bereikbaar op maandag, woensdag en vrijdag.

E-mailadres

e.zoetmulder@avantsanare.nl

Meer over Ellen.

In mijn werk combineer ik kennis van psychologie, (geestelijke) gezondheidszorg, taal en communicatie.

Alfabetgekkie

Letters op papier, gezongen, verteld of op schermen: ik heb er nooit genoeg van. Van de vorm, de klank, de combinaties, de mogelijke betekenissen, of de (on)mogelijkheid om er iets heel precies mee uit te drukken.

Wat mooi is, kost moeite

Uit de Adagia van Erasmus, geschreven rond 1500, en zó waar!

Woorden voor daden

In de stad van ‘Geen woorden, maar daden’ en ‘Niet lullen, maar poetsen’, moeten woorden waarde hebben, wil je ermee wegkomen. Ik houd van woorden én daden, en volgens mij kan dat heel goed samen.