Terug naar de werknemers

Eline Bakx

Studentenpsycholoog
Binnen Avant sanare werk ik als studentenpsycholoog op het mbo. Studenten kunnen bij mij terecht voor passende persoonlijke begeleiding. Samen kijken we naar de aard van de problematiek en werken we aan oplossingen voor de lange termijn. Daarnaast geef ik verschillende trainingen aan kinderen en jongeren. Dit doe ik op basisscholen, middelbare scholen of bijvoorbeeld in een buurthuis. Hierbij besteden we aandacht aan allerlei thema’s om zo te investeren in hun toekomst.
foto van Eline Bakx

Telefoonnummer

085 - 0499130 Ik werk op maandag t/m donderdag.

E-mailadres

e.bakx@avantsanare.nl

Meer over Eline

Ieder mens is verschillend en dat vind ik erg interessant. Iedereen wordt beïnvloed door de omgeving en door andere mensen, dat heb je niet allemaal zelf in de hand. Bijvoorbeeld waar je bent geboren, wat anderen denken of het regenachtige weer.. Gelukkig zijn er nog zoveel dingen waar jij wél zelf over gaat! Hoe je op dingen reageert of hoe je met bepaalde zaken omgaat, kun je leren. Andersom heb jij namelijk ook effect op jouw omgeving en mensen om je heen. Ik vind het belangrijk dat iedereen een gelijke kans krijgt op een gezonde ontwikkeling, ongeacht hun omstandigheden. Bij Avant sanare wil ik graag nuttige handvatten aanreiken aan kinderen, jongeren en hun ouders en ze vaardigheden meegeven voor een fijne toekomst!

Dit ben ik in het kort

Empathisch, toegankelijk, betrokken, geniet van kleine dingen

Je kunt mij wakker maken voor

Een reis naar IJsland, Peru, Nieuw-Zeeland.. verras me! Ik kan des te meer genieten van onverwachte mooie plekken en het mag ook zeker dichter bij huis zijn. Maar pak jij dan mijn koffer in, dat is namelijk niet mijn sterkste kant.