Krijg controle over je gedachten en gevoelens, waardoor je innerlijke rust vindt

Hoe werkt e-health?

1

Voordat je begint

Je worstelt met een mentaal probleem. Zoals somberheid, depressie, angst, paniek, piekeren, slecht slapen, verdriet, rouw, of stress vanwege schulden. Je komt er zelf niet uit, maar je hebt niemand die je kan helpen, of je wil dat niet. Je weet dat er echt iets moet gebeuren, omdat je je anders steeds wanhopiger gaat voelen.
2

Tijdens je e-health traject

Je krijgt toegang tot het e-health platform Karify. Daar leer je via filmpjes, teksten, infographics en opdrachten meer over jezelf en hoe jij je beter kan gaan voelen. Je krijgt feedback op je opdrachten en hebt drie online contactmomenten met één van onze e-health experts. Je bepaalt zelf wanneer en waar je dit doet.
3

Na afloop

Na afloop voel je je beter. Je kent jezelf beter en je hebt meer controle over je gedachten en gevoelens. Je weet wat je kan doen om je happy te (blijven) voelen. Je persoonlijk dossier (met je opdrachten) blijft beschikbaar in Karify als je dat wilt, maar je kan het ook laten vernietigen.

Over de online cursussen

Lekker in je vel

Wanneer je niet lekker in je vel zit is deze cursus voor jou. Je leert in deze cursus om de positieve dingen in het leven op te merken en te waarderen. Ook ga je aan de slag met het oppakken van leuke activiteiten en jouw sociale omgeving.

Je leven op z'n kop

Heb je een ingrijpende gebeurtenis meegemaakt? Zijn je ouders bijvoorbeeld gescheiden, heb je een dierbare verloren of heb je een ongeluk of ramp meegemaakt? In deze cursus leer je hoe je hiermee om kunt gaan en goed voor jezelf kunt zorgen.

Hoe overleef ik mijn gevoelens?

Vind je het soms lastig om met je gevoelens om te gaan en om ze te herkennen? In deze cursus leer je aan je gevoelens te werken en hoe je daar het beste mee om kunt gaan.

Sterk in je schoenen

Als je steeds negatieve gedachten over jezelf hebt, kan dit je flink in de weg zitten. Je vermijdt bijvoorbeeld bepaalde situaties of zoekt weinig contact met anderen. In deze cursus train je jezelf om positiever naar jezelf te kijken. Zo bouw je aan je zelfvertrouwen en maak je makkelijker contact met anderen.

Online cursus op maat

Je kunt ook kiezen voor een online cursus op maat. In het aanmeldformulier kun je ons vertellen waar je tegenaan loopt en waar je mee aan de slag wil. Wij kijken dan welke online cursus het beste bij jou past.

foto van

Tania van der Waal

Social worker GGZ