Krijg controle over je gedachten en gevoelens, waardoor je innerlijke rust vindt

Hoe werkt e-health?

1

Voordat je begint

Je worstelt met een mentaal probleem. Zoals somberheid, depressie, angst, paniek, piekeren, slecht slapen, verdriet, rouw, of stress vanwege schulden. Je komt er zelf niet uit, maar je hebt niemand die je kan helpen, of je wil dat niet. Je weet dat er echt iets moet gebeuren, omdat je je anders steeds wanhopiger gaat voelen.
2

Tijdens je e-health traject

Je krijgt toegang tot het e-health platform Karify. Daar leer je via filmpjes, teksten, infographics en opdrachten meer over jezelf en hoe jij je beter kan gaan voelen. Je krijgt feedback op je opdrachten en hebt drie online contactmomenten met een expert.
3

Na afloop

Na afloop voel je je beter. Je kent jezelf beter en je hebt meer controle over je gedachten en gevoelens. Je weet wat je kan doen om je happy te (blijven) voelen. Je persoonlijk dossier (met je opdrachten) blijft beschikbaar in Karify als je dat wilt, maar je kan het ook laten vernietigen.

Ik twijfel aan alles en word gek van mijn eigen gedachten, die ik niet kan stoppen!

Anne (21 jaar, studente)
Anne is 21 jaar. Ze is vorig jaar gestart met een opleiding, die ze online volgt. Ze heeft haar medestudenten nog maar een paar keer ontmoet en doet alles voor school online. Ze heeft weinig contact met anderen en voelt zich vaak somber. Ze kan dan flink piekeren over zichzelf en haar toekomst. Ze slaapt slecht en gaat steeds slechter over zichzelf denken. Ze twijfelt aan alles en voelt zich wanhopig. Ze heeft geen idee hoe ze eruit kan komen en weer plezier en energie kan voelen. Voor Anne is online hulp hartstikke nodig!
foto van
foto van

Tania van der Waal

GGZ-agoog

Tania is GGZ-agoog en zet zich in om op een positieve manier mensen te ondersteunen om de mentale gezondheid te verbeteren en klachten te voorkomen.