Terug naar de werknemers

Domien Theuvenet

Algemeen directeur
Als eigenaar/algemeen directeur houd ik mij voornamelijk bezig met de zorg en ondersteuning aan de medewerkers en strategische en beleidszaken. Ik heb Avant sanare opgericht om de preventieve geestelijke gezondheidszorg een menselijk gezicht te geven (je bent welkom bij ons) en om ondersteuning te bieden op diverse levensgebieden. Well-being oftewel je lekker in je vel voelen is van meerdere factoren afhankelijk. Wij besteden daarom aandacht aan zaken die in het hoofd spelen (piekeren, niet realistische gedachten, negatieve of blokkerende denkbeelden) en emoties (somber voelen, angstig voelen, eenzaam voelen enz). Maar ook aan zaken zoals het hebben van voldoende betekenisvolle contacten (bij wie voel jij je geborgen, thuis, veilig en kan je plezierige en onplezierige gebeurtenissen delen), voldoende beweging en gezond eten en drinken. Avant sanare heeft de missie om mensen persoonlijk sterker te maken en te zorgen dat zij de kwaliteiten en competenties die zij bezitten kunnen benutten om zich mentaal, maar ook fysiek beter te voelen. Onze beloning is dat deelnemers tevreden en vitaler afscheid van ons nemen.
foto van Domien Theuvenet

Telefoonnummer

085 - 0499106 Bereikbaar van maandag t/m vrijdag.

E-mailadres

d.theuvenet@avantsanare.nl

Meer over Domien

"Ik ben ondernemer geworden om een leven dat als zinvol wordt ervaren bereikbaar te maken voor zoveel mogelijk mensen."

Overstap

In 2011 heb ik na een 25 jarig dienstverband bij de Riagg de stap gezet om een eigen organisatie in de preventieve geestelijke gezondheidszorg op te richten: Avant sanare. Die stap heeft heel goed uitgepakt. Hierover vertel ik meer in een interview.

Dit ben ik in het kort

Mijn positieve eigenschappen zijn humor, openstaan voor andere ideeën en opvattingen en grote betrokkenheid bij het welzijn en mentaal welbevinden van mensen. De andere kant? Ik heb weinig geduld, de Rotterdamse mentaliteit zit mij in het bloed, al ben ik een geboren Hagenaar. Dus liever doen, ervaren en bijstellen, dan eindeloos bespreken en plannen maken.

Je kunt me wakker maken voor

fietsen en wandelen. Ik doe dit graag en dan met name in mooie streken langs een riviertje in een rustig natuurgebied. Maar de fijnste en grootste tijdsbesteding is mijn gezin: vrouw, twee zonen en hun kinderen. En uiteraard mijn familie. Met mijn Indische roots is er altijd wel iets te beleven met mijn familie. Ook speel ik squash en soms tennis. Het lijkt mij heel gaaf om een keer pelota te spelen. Een soort squash, maar dan in de buitenlucht. Vroeger heb ik fanatiek badminton gespeeld. Eén van de hoogtepunten was mijn overwinning tijdens de Delftse kampioenschappen; daar kan ik nog steeds van nagenieten.