Terug naar de werknemers

Domenique Notenboom

Gezinspedagoog
Ik ben werkzaam als gezinspedagoog bij Avant sanare en geef groepstrainingen en individuele trainingen aan kinderen, jongeren en ouders. Ik ben heel enthousiast om mensen te ondersteunen en te zien groeien in hun ontwikkeling. Het is leuk om te zien dat, doordat onze hulp preventief en laagdrempelig is, iedereen er wel baat bij heeft. Ik doe mijn best in de training bij iedereen aan te sluiten, zodat iedere persoon zich na een training geholpen voelt.
foto van Domenique  Notenboom

Telefoonnummer

085 - 0499136 Ik werk op maandag t/m donderdag.

E-mailadres

d.notenboom@avantsanare.nl

Meer over Domenique

Ik heb graag aandacht voor mensen, wat ze bezighouden en wie ze zijn. Mijn interesse voor mensen maakt dat ik betrokken ben met ze. Ik ga graag samen op zoek naar wat voor talenten en vaardigheden ze hebben en waar ze nog verder in willen groeien. Ik heb een hart voor kinderen en wil ze graag een veilige omgeving bieden waarin ze zich kunnen uiten, fouten leren durven maken en kunnen groeien in hun ontwikkeling. Het brengt me een glimlach op mijn gezicht wanneer kinderen ontdekken dat ze gegroeid zijn en daar trots op zijn.

Dit ben ik in het kort

Ik ben vriendelijk, empathisch, leergierig en betrokken.

Je kunt mij wakker maken voor...

Ik hou heel erg van slapen, maar met een fruitsalade of een cappuccino maak je me altijd blij. Ik maak ook graag mooie reizen en knuffel graag met mijn katten. Dus daar mag je me ook altijd voor wakker maken.