Terug naar de werknemers

Daniëlle Verroen

Jongerenpsycholoog │orthopedagoog
Sinds november 2019 werk ik als jongerenpsycholoog op het MBO in Rotterdam. Hier ben ik er voor studenten met verschillende soorten problematiek, zoals agressieproblemen, drugsgebruik, angsten en depressieve symptomen. Soms praat ik ook met een student waarbij iets ergs in het privéleven is gebeurd of die met zelfmoordgedachten rondloopt. Samen met de student ga ik kijken welke verandering hij of zij wil aanbrengen. We stellen doelen op en gaan dan kijken hoe de student het beste dit doel kan bereiken en met de hulp van wie. Wanneer ik een 'puzzelstukje' kan geven, waarmee hij/zij zelf verder kan, ben ik tevreden.
foto van Daniëlle Verroen

Telefoonnummer

085-0499137 Maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.

E-mailadres

d.verroen@avantsanare.nl

Meer over Daniëlle

Als forensisch orthopedagoog heb ik veel kennis en ervaring opgedaan met jongeren, criminaliteit, huiselijk geweld en kindermishandeling. Daarnaast weet ik veel rondom het thema seksualiteit.

Andere culturen

Naast mijn studie Forensische orthopedagoog heb ik ook een master in African Studies. Hierdoor heb ik affiniteit met het werken met mensen uit Afrikaanse en andere culturen.

Dit ben ik in het kort:

Kritisch maar rechtvaardig, humor, cultuursensitief en enthousiast.

Je kunt mij wakker maken voor...

… een reis naar Afrika! Ik heb niet alleen een master in African Studies, maar inmiddels heb ik ook 25 landen op dit schitterende continent bezocht. Mijn huis is ook één groot Afrikamuseum door de vele souvenirs. Zodra het kan ga ik eens een keer het continent Azië ontdekken.

Daniëlle is specialist in de volgende thema's