Werknemers leren hoe lichaam en geest samenwerken, hoe stress ontstaat en hoe je uitval door stress kunt voorkomen

De training heeft een doorlooptijd naar keuze

1

Eénmalige Workshop

Reserveer een eenmalige workshop. Ter ontspanning, of om te kijken hoe de mensen in jouw organisatie het waarderen.
2

Training van 8 weken

Zet yoga 8 weken lang wekelijks in en zorg daarmee dat werknemers leren ontspannen en voorkomen dat stress hen de baas wordt.
3

Wekelijkse training

Met een doorlopende yogatraining in jouw bedrijf of organisatie zorg je dat werknemers dit blijven en de werkdruk de baas blijven.

Even ontspannen en opladen tijdens de yoga helpt me om met nieuwe energie aan de slag te gaan

Nikita, 32 jaar, werkt bij de overheid
62%
van de Nederlanders denkt dat yoga goed voor je is
foto van

Goed om te weten

Yoga en cognitieve functies

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat 1 of 2 keer per week yoga de hersenfuncties verbetert, en specifiek de cognitieve functies. Daardoor kunnen werknemers zich beter concentreren en ervaren zij men meer rust in het denken. Dit verhoogt de prestaties en het gevoel van tevredenheid met zichzelf, het werk en de baas of het bedrijf.

Yoga en depressie

Een nieuwe studie van de Boston University School of Medicine (BUSM, februari 2020) toont aan dat yoga de niveaus van Gamma-amino boterzuur (GABA) op de korte termijn kan verhogen. Daardoor kan één yogales per week al depressieve symptomen verminderen.

Yoga, werkstress en burn-out

Werknemers en managers verminderen hun (ervaren) werkstress en verbeteren hun fysieke en mentale gezondheid door middel van deelname aan yogatrainingen op de werkvloer.

Mooi dat eeuwenoude yogakennis gecombineerd wordt met wetenschappelijke inzichten over de werking van de hersenen, het lichaam en de emoties

Martin, onderenemer in de IT
foto van

Iris Verschoor

Psycholoog

Iris is zowel yogadocent als psycholoog. Dat maakt haar de perfecte trainer van een training die theorie en praktijk combineert