In deze cursus leer je wat stress met jou doet en hoe jij voorkomt dat stress je teveel wordt

De cursus heeft een doorlooptijd van 3 maanden

1

Jij bepaalt

Vanaf de start van de cursus heb je 3 maanden de tijd om de cursus te doen. Je bepaalt zelf wanneer en waar je dat doet.
2

Zelfhulp én online begeleiding

Je doorloopt de modules waar en wanneer het je uitkomt. Daar zijn ze speciaal voor gemaakt. Je krijgt bovendien online begeleiding van een van onze psychologen.
3

Account

Na inschrijving krijg je binnen 2 werkdagen van ons je inloggegevens via de e-mail. Dat duurt even, omdat één van onze preventie experts jou persoonlijk online gaat begeleiden. Je maakt met je inloggegevens je eigen account aan in Karify en kunt meteen aan de slag. Je kunt natuurlijk ook nog even wachten, dat bepaal je helemaal zelf.
4

Helpdesk

Bij vragen over je account kun je tijdens werktijden (tussen 9 en 5) altijd de helpdesk van Karify, ons e-health platform, bereiken, via 030 737 0323. Voor vragen over jouw online begeleiding neem je contact op met Avant sanare via 085-0499100.

Zo fijn om dit in mijn eigen tijd te kunnen doen, dat geeft zoveel rust!

Richel
Richel volgde de online cursus stress & burn-out. Zijn ervaringen zijn positief: "De druk van voortdurend iets te moeten... daar was ik zo gestrest onder! Dus dat deze cursus niet op een bepaald tijdstip en plaats moest, dat ik dat zelf kon uitmaken, dat was voor mij perfect. Als ik zin en tijd had, ging ik er voor zitten, soms 's ochtends om 8 uur, dan weer 's avonds laat. En zo kostte het mij ook geen reistijd. Alleen dat zelf bepalen en de tijdswinst vond ik al enorm pluspunten."
78%
van de gebruikers van online cursussen over psychische klachten is positief
foto van

Goed om te weten

Stress en burn-out

Veel in ons dagelijks leven kan stress veroorzaken. Maar uiteindelijk gaat er erom hoe we met die dingen om gaan. Dat wordt ons niet geleerd op school en er is ook geen gebruiksaanwijzing voor. In deze cursus leer je wat jouw persoonlijke of beste manier is om met stress om te gaan. Zo zul je ervaren dat het leven veel lichter is. Dat stress een soort verslaving is. Dat je stress mag, en kan, loslaten. Stap voor stap, in jouw tempo, doorloop je de modules (lessen) die speciaal zijn ontwikkeld om beter met stress om te gaan. Zodat je je aandacht weer kunt richten op de leuke dingen in het leven.

Zelfhulp

De cursus is zo ingericht dat je hem zelf kunt doorlopen. Dit kun je doen:

 

Filmpjes bekijken over jouw onderwerp.

Meer te weten komen met kijken, luisteren en lezen.

Opdrachten maken.

Je eigen dagboek bijhouden.

Een stemmingsmeter invullen en zo je eigen voortgang bijhouden.

Je hebt 3 maanden toegang tot jouw cursus.

Na 3 maanden heb je altijd toegang tot je dossier (met o.a. je dagboek en opdrachten).

Je hebt altijd toegang tot de helpdesk van het online platform Karify, bij vragen over je account of verbinding.

 

Je hebt 3 maanden toegang tot jouw cursus. En als je meer tijd nodig hebt, kun je dat altijd verlengen. Zo kun je op jouw eigen manier, tempo en plek werken aan je gedachten, gevoelens en gedrag.

Zelfhulp met online begeleiding

Soms heb je net even wat meer motivatie, diepgang of feedback nodig. Daarom krijg je online begeleiding van een preventie-expert, zoals een psycholoog.

 

Je hebt één keer per week online contact met onze psycholoog of coach.

Je krijgt daarnaast feedback op de opdrachten die je gemaakt hebt.

Om je extra te motiveren krijg je herinneringen.

 

 

Wanneer je ernstige klachten hebt, overleg dan altijd met de huisarts.

Ik moest echt even op de rem gaan staan!

Xavi, ICT-er
foto van

Iris Verschoor

Psycholoog

Iris is psycholoog en expert in online behandeling van psychische klachten.

foto van

Daniëlle Verroen

Jongerenpsycholoog │orthopedagoog
foto van

Rutger van der Windt

Senior trainer │coach

Onze partners voor deze cursus

Wij maken gebruik van het online platform van Karify voor onze online cursussen. Dat betekent voor jou: effectieve online cursussen, veilige communicatie, informatie-uitwisseling en online inzage.