Je krijgt tools om ontspannen en met plezier te leven

Deze cursus duurt maximaal 2 maanden

1

He hoofd zit vol

Je hoofd zit vol met lijstjes, plannen en gedachten. Je voelt vaak spanning en onrust in je lichaam. Regelmatig heb je het gevoel druk bezig te zijn, maar aan het eind van je dag heb je toch niet gedaan wat je wilde en ben je 'op'.
2

Oefenen!

Mindfulness is geen theorie. Je leert door oefenen en ervaren. Daardoor verscherpt je opmerkzaamheid. En vergroot je je zelfbewustzijn, vertrouwen en veerkracht. Je oefent zelf en krijgt feedback op opdrachten van onze mindfulness trainer. Ook heb je gelegenheid om vragen te stellen via een wekelijkse beeldbelsessie.
3

Je bent aandachtig én ontspannen

Na de training maak je meer zelfbewuste keuzes en kun je je beter focussen op je taken. Je weet rust en concentratie af te wisselen. Je bent beter bestand tegen stress en hebt meer zelfvertrouwen. En vooral beleef je het hier en nu intenser en geniet je meer. Mindfulness in je leven, kortom!

Goed om te weten

Stress in je dagelijks leven

Mindfulness is bij uitstek geschikt om op een praktische manier te leren omgaan met stress in je dagelijks leven. De training komt neer op: doen, doen, doen! Daarmee versterk je de mogelijkheden om aandacht en ontspanning op te brengen.

Met volle aandacht in het hier en nu

Deze cursus is voor mensen die wel eens somber zijn of wisselende stemmingen hebben. Of die veel piekeren, veel druk van buiten voelen of zich gespannen voelen. Voor volwassenen die meer in het moment willen leven en meer willen ontspannen. Mindfulness betekent met volle, nieuwsgierige aandacht aanwezig zijn in het moment.

Online begeleiding via chat en/of beeldbellen

In online lessen maak je kennis met mindfulness. Je krijgt persoonlijke feedback en tips van onze Mindfulness trainer. Via een (live)chat of via een wekelijkse sessie beeldbellen: jij kiest wat jij het prettigst vindt. Je investeert in dagelijks  oefenen. Jouw opbrengst is meer mindfulness in je dagelijks leven.

“Voordat ik meedeed met mindfulness kon ik zo geërgerd raken en nu geef ik mijn emoties de ruimte waardoor ik beter kan ontspannen.

Jessica, 23 jaar
foto van

Rutger van der Windt

Senior trainer │coach