Je krijgt tools om te ontspannen en met plezier te leven

3 fases die je gaat doorlopen in de cursus

1

Je hoofd zit vol

Je hoofd zit vol met lijstjes, plannen en gedachten. Je voelt vaak spanning en onrust in je lichaam. Regelmatig heb je het gevoel druk bezig te zijn, maar aan het eind van je dag heb je toch niet gedaan wat je wilde en ben je 'op'.
2

Oefenen!

Mindfulness is geen theorie. Je leert door oefenen en ervaren. Daardoor verscherpt je opmerkzaamheid. En vergroot je je zelfbewustzijn, vertrouwen en veerkracht. Je oefent zelf en krijgt feedback op opdrachten van onze mindfulness trainer. Ook heb je gelegenheid om vragen te stellen via de chat of - naar keuze - een wekelijkse beeldbelsessie.
3

Je bent aandachtig én ontspannen

Na de cursus maak je meer zelfbewuste keuzes en kun je je beter focussen op je taken. Je weet rust en concentratie af te wisselen. Je bent beter bestand tegen stress en hebt meer zelfvertrouwen. En vooral beleef je het hier en nu intenser en geniet je meer. Mindfulness in je leven, kortom!
4

Helpdesk

Bij vragen over je account kun je tijdens werktijden (tussen 9 en 5) altijd de helpdesk van Karify, ons e-health platform, bereiken, via 030-7370323. Voor vragen over jouw online begeleiding neem je contact op met Avant sanare via 085-0499100.

Goed om te weten

Stress in je dagelijks leven

Mindfulness is bij uitstek geschikt om op een praktische manier te leren omgaan met stress in je dagelijks leven. De training komt neer op: doen, doen, doen! Daarmee versterk je de mogelijkheden om aandacht en ontspanning op te brengen.

Met volle aandacht in het hier en nu

Deze cursus is voor mensen die wel eens somber zijn of wisselende stemmingen hebben. Of die veel piekeren, veel druk van buiten voelen of zich gespannen voelen. Voor volwassenen die meer in het moment willen leven en meer willen ontspannen. Mindfulness betekent met volle, nieuwsgierige aandacht aanwezig zijn in het moment.

Online begeleiding via chat en/of beeldbellen

In online lessen maak je kennis met mindfulness. Je krijgt persoonlijke feedback en tips van onze Mindfulness trainer. Via een (live)chat of via een wekelijkse sessie beeldbellen: jij kiest wat jij het prettigst vindt. Je investeert in dagelijks  oefenen. Jouw opbrengst is meer mindfulness in je dagelijks leven.

“Voordat ik meedeed met mindfulness kon ik zo geërgerd raken en nu geef ik mijn emoties de ruimte waardoor ik beter kan ontspannen.

Jessica, 23 jaar
foto van

Rutger van der Windt

Trainer & coach

Rutger is expert op het gebied van de preventie van psychische klachten in organisaties en bedrijven. Zowel op locatie als online geeft hij cursussen en coaching.

foto van

Danine van Rijswijk

Psycholoog en leefstijlcoach

Danine heeft veel ervaring met mensen ondersteunen op weg naar meer zelfvertrouwen, eigen kracht en zelfredzaamheid.

foto van

Daniëlle Verroen

Jongerenpsycholoog │orthopedagoog

Daniëlle werkt met studenten op het MBO. Ook daar bieden wij e-health aan.

foto van

Naomi Philippa

Toegepast psycholoog

Naomi is psycholoog en expert in online behandeling van psychische klachten.